0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Ofte stilte spørsmål

SPØRSMÅL OG SVAR OM E-SIGARETT, NICOREX VAREMERKE OG BESTILLING

Ja, hvis du bruker e-sigarett er den månedlige kostnaden ca. .3 ganger mindre.

Ja, ved bruk av e-sigarett opprettholder man en aktivitet som ligner på røyking og hvis du har valgt en e-væsk som er riktig for deg vil den også uten problemer tilfredsstille ditt røykebehov. Samtidig slipper du inntak av 4000 farlige kjemikalier og dårlig røyklukt.

Ved valg av e-sigarett anbefaler vi å foreta valget basert på e-sigarettens batterikapasitet. For en „helgerøyker“ er Delta Slim, Ambassador eller engangs e-sigarett et godt valg. For den som røyker en pakke per dag passer e-sigarett sett med 2 batterier, f. eks. Sigma 900. I tillegg også Eta med nye keramiske coiler (med 1100 eller 2200 mAh batterier) og Xi. For den som har større røykevane bør det velges sett med 2200 mAh batterier, som også er utstyrt med fordampere med større keramiske coiler.

Det er sikkert fornuftig å ha selvkontroll og stole på din indre stemme. Ved overflødig bruk kan det oppstå svetting og svimmelhet, kvalme.

Nicorex har et bredt produktutvalg for alle smak og behov. Produktkvaliteten er høy, kontrollert og sertifisert. Vi bruker moderne teknologier og funksjonalitet. Vi tilbyr kun det beste, fordi formålet vårt er tilfredse kunder. Vi ønsker, at brukeren Nicorex alltid skal ha et bedre produkt enn „naboen“.

Avhengig av bestillingstidspunktet er pakken framme i Estland ca. i løpet av 1-2 dager. Til Finland 3-5 dager. Til Norge 4-5 dager.

I tilfelle av postoppkrav betaler du for varene med bankkort like før du mottar pakken i Omniva eller Smartpost pakkeautomat.

E-sigarett er  dusinvis av ganger mindre farlig enn vanlig sigarett. Det finnes 3 viktigste farlige bestanddeler i vanlige sigaretter: karbonmonoksid (kullos), tjære og nikotin (nikotin er den minst farlige for helsen) og i tillegg 4000 andre skadelige bestanddeler, som likevel ikke har stor konsentrasjon. E-sigarettene inneholder kun ett farlig stoff: nikotin.

Her finner du utvalget av Nicorex e-sigaretter >>>

SPØRSMÅL OG SVAR OM E-SIGARETTENES FORDAMPERE

Det er hovedsakelig fordampere med coil i bunnen som lekker. Hvis du ikke bruker e-sigarett, anbefaler vi at du plasserer fordamperen med coil i bunnen opp ned for å unngå lekkasje, fordi på denne måten kommer det ikke væske ut av fordamperen. Fordampere med coil i bunnen lekker når de først er i en lavere temperatur og deretter kommer i et varmt rom. Varmen gjør at væsken ekspanderer seg og fører til lekkasje. En annen årsak er for lavt væskenivå, som fører til tap av vakuum i fordamperen. Væskenivået skal være høyere enn 1/3 av tankkapasitet. En tredje årsak kan være en sprekk i fordamperglass/plast. Dette gjør at fordamperen får ekstra luft og taper vakuumeffekten. I dette tilfelle skal glasset skiftes ut.

ordamperen gurgler som regel på grunn av væskelekkasje fra fordamperen.

Væsken blir svart fordi nikotin er et fotosensitivt stoff og reagerer med lys og varme. Dette forsterkes av naturlige smaksstoffer. Dette er et naturlig fenomen og ikke noe negativt. I enkelte e-sigaretter blir væsken selvfølgelig raskere mørk enn i noen andre, men dette er fordi at e-sigarett batteriene fra enkelte produsenter gir overspenning og dette medfører at væsken røyker. Minst mulig fargeforandring skjer sikkert i fordampere med BVC coiler.

Nye fordampere med keramiske (BVC) coiler har ikke et slikt problem. Sigma (CE4) fordampere svir når det er for lavt væskenivå i fordamperen og hvis fordamperen ikke ble snudd opp ned før bruk. Snu fordamperen opp ned gjør at væsken kommer til coilen som ligger ovenfor.

Levetiden til Sigma CE4 og MT3 fordampere er 20-40 ml væske, avhengig av væskens søthetsgrad. Levetiden til keramisk BVC coil er opptil 2 ganger lengre.

Fordamperen skal påfylles til rett tid og væskenivået må ikke bli for lavt.

Væsken kan komme i munnen, hvis det har oppståtte lekkasje (se punkt 2.1.). Væske kan også havne i munnen på grunn av kondens som oppstår under røykingen, som overflommer luftkanalen. Du har sikkert lagt merke til væskedråper på luftkanalens vegger, som nettopp er kondensat, som skal fjernes fra luftkanalen av og til. Den enkleste måten på å gjøre dette er ved å riste luftkanalen med munnstykke nedover, som man pleide å gjøre i gamle dager med temperaturmålere.

Alle fordampere skal ALLTID påfylles til maksimumsnivå som er markert på fordamperen. Unngå overfylling av CE-4-type fordampere. OBS: ingen fordampere bør røykes helt tørre, da dette medfører alvorlige skader på fordamperen.

1,5 milliliter væske tilsvarer ca. en vanlig røykpakke.

Utskiftbare coiler er billigere og utskiftbare keramiske coiler varer lengre, gir mer smak og røyk.

Ja, dette er mulig, under forutsetning av at batteriene er stabilisert med 3,7 volt. Mesteparten av batteriene fra andre produsenter er har likevel ikke stabilisert spenning og kan svi Sigma fordamper.

 

Keramiske coiler har lavere motstand og forbruker dermed mer strøm. Jo større strøm, jo større oppvarming og jo mer den avgir varme. Dette er normalt.

Dampmengden og styrken blir mindre. Smaken blir uforståelig.

Redusere volt/watt. Skifte ut coil.

En fordamper med lav motstand, som produserer enorme dampmengder og har høyere damptemperatur. Det betyr at for samme „slag“ kreves det e-væske med mindre nikotinkonsentrasjon. Siden SUB-ohm fordampere har større luftstrøm, drar man det rett i lungene på samme måte som vannpipe.

Dette er en smakssak, men hovedregelen er at for et intenst drag stiller man inn større effekt på batteriet og dermed også mer åpen luftstrøm.

Her finner du utvalget av Nicorex fordampere>>>

SPØRSMÅL OG SVAR OM E-VÆSKER FOR E-SIGARETTER

Væsken blir mørk fordi nikotin er et fotosensitivt stoff og reagerer med lys og varme. Dette forsterkes av naturlige smaksstoffer. Dette er et naturlig fenomen og ikke noe negativt. I enkelte e-sigaretter blir væsken raskere mørk enn i noen andre. Dette skjer i fordampere som bruker batteri uten stabilisert spenning, som gir overspenning og dette medfører at væsken i fordamperen røyker. Alle Nicorex batterier har stabilisert spenning, som utelukker overspenning. Fargeendringen er alltid minst i fordampere med BVC-coiler.

Hvis flasken er 10ml, kan man regne med et dette tilsvarer ca. syv vanlige røykpakker.

Ca. 5 røykpakker, hvis du velger en væske med riktig styrke for deg.

18mg er for røykere, som vanligvis røyker 1-2 pakker vanlig røyk daglig. 12mg er for røykere, som vanligvis røyker opptil 1 pakke vanlig røyk daglig og 6 mg for dem, som har brukt mindre enn 10 sigaretter daglig.

E-væskens holdbarhet er opptil 2 år. Det anbefales lagring i et kjølig sted.

Den kan oppbevares i kaldt, ikke i sollys.

Prisen på væsker er avhengig av råvarenes renhet. Jo renere bestanddeler, jo dyrere de er.

Menneskenes smakspreferanser er såpass forskjellige, at først og fremst anbefaler vi at du selv finner egne favoritter ved å prøve ut forskjellige smaksalternativer. Hvis du er vant til å røyke vanlige sigaretter, kan det være trygt å velge e-væske med mboro-smak. De som foretrekker mentol kan prøve e-væsker med mentol- eller mojitosmak. E-væsker med forskjellig smak kan også blandes i samme fordamper – på denne måten kan du skape en cocktail av dine egne favorittsmaker.

18mg er for røykere, som vanligvis røyker 1-2 pakker vanlig røyk daglig. 12mg er for røykere, som vanligvis røyker opptil 1 pakke vanlig røyk daglig og 6 mg for dem, som har brukt mindre enn 10 sigaretter daglig.

Nicorex e-væsker er laget av de reneste råstoffene og nikotinen stammer fra naturlig tobakk. E-væsker fra billigere leverandører er laget av svært billige ingredienser og nikotinen er heller ikke av naturlig opphav, hele væsken er basert på billig kjemi.

Propylenglykol 40%, vegetabilsk glyserin 40%, destillert vann, naturlige smaksstoffer og nikotin.

Enkelte mennesker er allergiske til propylenglykol. Sannsynligheten er ca. 1 person av 1000.

F. eks. i tilfelle av en vanlig BVC coil suger brukeren for intenst  og dermed  damper coilen ikke væsken som den skal. Det spesifikke med BVC coil kan beskrives som: „Less is more!“. Et annet alternativ er at i luftåpningen til BVC coil samles væskedråper. Når man bruker fordamperen etter en pause kan det forekomme at man får sprut av e-væske i munnen.

Her finner du utvalget av Nicorex  e-væsker >>>

SPØRSMÅL OG SVAR OM E-SIGARETT BATTERIER

Batterigarantien er 3 måneder, men de kan brukes i opptil ett år ved normal bruk. Batterienes levetid er ca. 300 ladesykluser.

2-4 tanker avhengig av batterikapasitet og fordamperstørrelse.

Lading av en 1100 mAh batteri tar ca. 3 timer og 2200 mAh batteri ca. 5-6 timer. Siden utgangseffekten til en USB lader er 420 mAh, skal batterikapasiteten divideres med USB-laderens utgangseffekt for å få ladetid i timer.

Ja, fordi ladere har beskyttelse mot overlading.

Batteriet holder på ladningen betydelig kortere.

I de fleste tilfeller er det mekaniske sammenbrudd, som forårsakes av for kraftig trykking på knappene.

Fordamperens levetid er oppbrukt eller batteriets midterste pinne ikke kommer i kontakt med fordamperen. Pinnen kommer ikke i kontakt fordi fordamper eller lader er skrudd fast for hardt, som gjør at batteripinnen er trykt sammen og kommer ikke lengre i kontakt med fordamperen. En rask løsning for dette problemet er å forsøke å løfte batteripinnen forsiktig med en skarp gjenstand.

Batteriet kan ved feil bruk (hyppig og ujevn lading) gjøres ubrukelig i løpet av kun et par måneder. Batteriets nyttige levetid er 300 ladeganger, men hvis man lader batteriet 2, 5 eller 10 minutter om gangen blir den nyttige levetiden hver gang én syklus kortere.

Batteriet skal alltid lades helt fullt ( dvs. 100%, helt til batterilyset slokner).  Batteriets holdbarhet er også avhengig av hvor mange W batteriet har. Jo mer W eller jo mindre motstand, jo raskere blir batteriet tomt.

I watt modus kjenner batteriet igjen fordamperens motstand og endrer selv spenningen i henhold til dette. I watt-modus kan man bruke e-sigarett med samme dampmengde hele tiden, uavhengig av forskjellige fordampere eller coiler.

Dette muliggjør justering av dampmengde, som endrer også styrke og damptemperatur.

Her finner du utvalget av Nicorex batterier >>>

×