Yhteystiedot

Nicorex Baltic OÜ
Osoite Valge 13, Tallinn
Postinumero 11415
Maa Viro
Sähköposti info at nicorex ee
Rek.nro 11246738
Alv.nro EE101602462
Swedbank  
IBAN EE502200221031375062
SWIFT/BIC HABAEE2X
   
Internet-tilaukset info at nicorex ee

Englanninkielinen
asiakaspalvelu

(+372) 56 082 471
Yhteystiedot

Nicorex Baltic OÜ
Valge 13, Tallinn, 11415, Estonia
Puhelin: (+372) 60 98 505

Successful Estonian Company, Credit rating AAA

Sven Kotke
Hallituksen jäsen
GSM: (+372) 55 638 191
sven at nicorex ee
Toomas Viilo
Hallituksen jäsen
GSM: (+372) 50 32 369
toomas at nicorex ee
Avustaja
Angela Reimers
Tel: (+372) 60 98 505
angela at nicorex ee
 
Veiko Hein
Vähittäiskaupan johtaja
GSM: (+372) 53 041 447
veiko hein at nicorex ee
Helena Liiv
Tukkukaupa
GSM: (+372) 58 558 534
helena liiv at nicorex ee
Varastoiniti/Logistiikka
GSM: (+372) 58 555 011
orders at nicorex ee
 
Marek Leinjärv
Kirjanpitäjä
marek at nicorex ee
Danel Valge
Markkinointi
danel at nicorex ee
   
 
     

Nicorex on alan harrastajien osaamisen ja yhteisen ideoinnin pohjalta luotu brändi. Nicorexin perustamisen tavoitteena on tarjota terveudelle haitallisille tottumuksille laadukasta ja miellyttävää vaihtoehtoa. Haluamme suoda ihmisille mahdollisuuden terveemmästä ja vapaammasta elämästä nauttimiseen ja panostamme siihen, että höyryttely olisi miellyttävämpää ajanvietettä kuin tupakointi ja sitä paitsi höyryttelijälle ja kanssaihmisille turvallinen. Haluamme tarjota tuotteita, joita itse mielellämme käyttäisimme ja pyrimme ottamaan eri kohderyhmien odotukset ja tarpeet huomioon. Olemme Nicorexilla asettaneet aina laadun määrän edelle, tuotteiden ja palvelun osalta. Olemme iloksemme voineet todeta tämän päätöksen kannattaneen, sillä olemme onnistuneet hankkimaan lukuisia tyytyväisiä kanta-asiakkaita ja se taas on mahdollistanut yrityksen nopean kasvun.

Yritys aloitti toimintansa Ecig Group OÜ:n nimellä vuonna 2012 sähkötupakan, täytenesteiden ja tarvikkeiden myynnillä. Ensimmäinen oma myymälä avattiin keväällä 2013. Yrityksen nimi vaihtunut Nicorex Baltic OÜ:ksi ja Veipland-tavaramerkin edustusmyymälöitä on avattu 10 paikassa kautta koko maan.

Meidän yritys on nopeimmin kasvava sähkötupakan ja oheistuotteiden myyntiin keskittynyt virolainen yritys. Olemme vain neljän vuoden aikana kehittyneet yrityksen perustamisesta markkinajohtajan asemaan, yrityksen palveluksessa on runsaat 30 työntekijää, olemme avanneet myymälät Tallinnassa, Tartossa, Pärnussa, Viljandissa ja Jõhvissa. Tuotteita markkinoidaan noin 500 jälleenmyyjän avulla Baltian ja Pohjoismaissa sekä verkkokaupan kautta maailmanlaajuisesti.

Kehitämme tuotteitamme yhteistyössä valmistajien kanssa jatkuvasti ja markkinoimme niitä Nicorex-tavaramerkillä. Sen lisäksi toimimme Joyetech-merkkisten tuotteiden virallisena maahantuojana Virossa sekä Aspiren edustajana. Meidän tuotevalikoimassa ovat edustettuina mm. seuraavat tavaramerkit: SMOK, Wismec, eLeaf, Paff, Colinss, Tesla, XTAR, Sony, Joecig jt.

Nicorex Balticille on toimialallaan ensimmäisenä yrityksenä myönnetty ISO 9001:2015 sertifikaatti, yrityksen luottoluokitus onAAA. Yritys on Viron kauppa- ja teollisuuskamarin sekä sähkötupakkatuotteiden myyjien ja käyttäjien liiton jäsen.

Meidän visiona on suurentaa Nicorexin ja Veiplandin tavaramerkkien tunnettuutta kaikkialla Baltian ja Pohjoismaissa.

Meidän missiona on varmistaa sähkötupakkatuotteiden käyttäjille helppokäyttöisten, tyylikkäiden, kestävien ja käyttäjäystävällisten tuotteiden saatavuus sekä huipputason palvelu, joilla luomme pitkäkestoiset ja kestävät asiakassuhteet.

Olemme arvojemme pohjalta määritelleet itsellemme seuraavat toimintaperiaatteet:

AMMATTIMAISUUS
Olemme toimialallamme suunnannäyttäjän asemassa, toimimme tehokkaasti ja sitoutuneesti. Olemme luoneet perusteellisen toimialan ja tuotteiden tuntemuksen.

ASIAKASKESKEISYYS
Asioimme avoimesti, osaamme kuunnella, huomioida asiakkaiden toiveita ja tarpeita ja vastata niihin.

LUOTETTAVUUS
Keskitymme ongelmien ennakoimiseen, ei seuraamusten poistamiseen. Noudatamme sopimuksia, vaatimuksia ja lupauksia.

TIIMITYÖ
Olemme lojaaleja ja vastuullisia, toimimme yhteishengessä yhteisiin tavoitteisiin pääsemiseen.

KEHITYS
Haluamme jatkuvasti kehittyä osaamisemme parantamiseen ja näkemyksen laajentamiseen, jotta voisimme nykyistä paremmin panostaa yrityksemme kehitykseen.