Uudised

Poolteist nädlat tagasi sai algust tehtud “Hullu plaaniga” – just nii ma seda nimetan, sest kuidas veel täpsemalt kirjeldada planeeritavat edasist käitumist, mille raames kavatsen loobuda harjumusest, mis on aastaid sisustanud iga mu päeva. See otsus ei tulnud kergelt, aga ta tuli. Ta tuli selleks, et muuta mu edasist elu jäädavalt. Positiivses suunas loomulikult. Alustan algusest: Diil Nicorexi meeskonnaga tehtud, sõitsin kodupoole, kaasas ilus karp, mis sisaldas igasugu e-aparaate ning hunnik erinevaid vedelikke. Loe edasi

Mulle on alati meeldinud suitsetada. Olen seda tegevust nautinud aastaid, võiks öelda, et liiga palju aastaid. Nüüd aga tehti mulle Nicorex´i meeskonna poolt pakkumine, millest ma ei saanud keelduda – mulle pakuti tasuta “taastusravi” sigarettidest, mille juures minupoolne panus on vaba tahe ning mõni kirjapandud rida, mida teiste suitsetajatega jagada. “Diil”! Tegelikult pean ma oma esimese lausega õhku visatud mõtte veidi maa peale lähemale tooma. Loe edasi