0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Wismec Reuleaux RX200 akku (ilman elementtejä)

Reuleaux-sarjan uusi versio, RX200, suunnittelijana JayBo, on varustettu kolmella vaihdettavalla akkuelementillä (3 x 18650 elementtejä) ja suojalla virtavaihteluita vastaan.

Valitse viimeistely
Buy extra:
Asiakkaan hinta 94.05 Hinta 99 €
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Toimitus Suomeen 1-5 työpäivää Ilmainen toimitus Suomessa yli 50 € tilauksille 14 päivän palautusoikeus Turvallinen verkkokauppa

Tuotetiedot
Reuleaux-sarjan uusi versio, RX200, suunnittelijana JayBo, on varustettu kolmella vaihdettavalla akkuelementillä ja suojalla virtavaihteluita vastaan.

Uuden ja tehokkaan sirun maksimitulon teho on nostettu 200 W:n ja laitteeseen on liitetty lämpötilan valvontatoiminnot, mm. Titanium, Nikkeli ja Rst-käyttötilat. Päivitettävä ohjelmisto ja ainutlaatuiset värivaihtoehdot nostavat sen akun esiin muiden samantyyppisten tuotteiden joukosta.

Mikä on tärkeintä?
- Sovellettu TCR käyttötila
- Uutuutena TC-SS316 käyttötila
- Valinnallinen TC-Ni/TC-Ti/VW käyttötila
- Kierre ja akkunapa ruostumatonta terästä.
- Magneettikansi

Ominaisuudet
Mitat: 50.0mm*40.0mm*84.0mm
Kierre: 510 kierre
Elementit: 3x 18650 elementtiä
Lähtöteho: TC-Ni/TC-Ti/TC-SS/VW käyttötila
Lähtöteho: 1-200w
Lämpötilaväli: 100-315°C/200-600°F (TC käyttötila)
vastus: 0.05-1.5ohm TC-Ni/TC-Ti/TC-SS käyttötilassa
                                   0.1-3.5ohm VW käyttötilassa
Näyttö: 0.69“ OLED

Toimitukseen kuuluvat:
1*Reuleaux RX200(ilman elementtejä)
1*USB kaapeli

Lue lisäksi Usein kysyttyä alavalikosta kysymyksiä ja vastauksia sähkösavukkeista > > >

* Kaikkien akkujen käyttöikä on 300 latauskertaa. Se tarkoittaa, että vaikka 5 minuutiksi kerrallaan lataamaan laitettu akku menettää sillä yhden latauskerran. Jotta jokaisesta latauskerrasta saisi parhaan hyödyn, on suosituksena käyttää akku tyhjäksi ja laittaa vasta silloin lataamaan. Vinkki: käytä aina kahta akkua, näin saavutat parhaan käyttömukavuuden: kun toinen latautuu, toinen on käytössä.

Perusominaisuudet
Miksi on 200 W varten hankittava kolme elementtiä?
RX200 kolmella akkuelementillä varmistaa 200W tehon pysyvästi koko käyttöajan ja tekee tuotteesta erityisen käyttövarman.

Erottuva muotoilu: Ainutlaatuinen kuusikulmainen muotoilu tekee RX200 todella näyttävän kolmen akkuelementin ja magneettikannella varustetun akun muoto tekevät laitteesta muista e-akuista edukseen erottuvan.

Trendikkäät värivaihtoehdot jokaiseen makuun: Voit valita mieleisesi useiden trendikkäiden vaihtoehtojen joukosta

250W maksimiteho V3.10 ohjelmistolla: Paras mahdollinen 250W teho vaihtoehtoisilla VW, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS316 ja TCR käyttötiloilla tarjoaa monipuolisia höyryttelykokemuksia.

Suoja virtavaihteluilta

Päivitettävä ohjelmisto: Ohjelmistoa voidaan päivittää mikro-USB:n kautta. Ohjelmiston uusiminen auttaa nauttimaan höyryttelyn kehityksen tarjoamista eduista.

Lataaminen
Elementit olisi poistettava ja ladattava erillisellä latauslaitteella, mutta akkuja voidaan ladata myös USB-kaapelin kautta.

 

 

 

 

×