0 Kundtjänsten
Kundtjänsten ×

Live Chat 09:00-17:00 mån-fre, övriga tider svarar vi på e-post i efterhand!


Ange data, om det behövs kan vi skicka dig en samtalshistorik

Vilken e-vätska bör jag välja?

I och med att du läser den här artikeln antar vi att du vill beställa något.Är du kanske en ny kund som ännu inte har några favoriter eller kunskap om vilken e-vätska du bör välja eller varför ens välja Nicorex e-vätska? Ingen fara, vi försöker att ge dig en kort översikt.

Låt oss börja med de fördelar Nicorex’ e-vätskor har framför många andra tillverkare:

 • Nicorex’ e-vätskor innehåller ingen etanol eftersom etanol orsakar en obehaglig, skrapande känsla i halsen.I bättre vätskor har etanolen ersatts med destillerat vatten som gör produkten ännu bättre och renare och låter smakerna att komma fram tydligare. För lungorna är det samma som att bada ångbastu – vilket är bra för hälsan, som alla vet. Men tänk dig nu hur det skulle kännas att bada etanolbastu – och dra en slutsats utifrån det.
 • Nicorex' e-vätskor har mycket hög renhetsgrad och är kvalitetscertifierade. Många köpare lockas säkert av billigare priser hos ett flertal säljare, men därvid bör man tänka på att de flesta billiga e-vätskorna är hopblandade av billigaste möjliga ingredienser med tvivelaktigt ursprung. Vid sådana produkter skulle vi vilja dra en parallell till försäljning av svartsprit. Självblandade e-vätskor uppfyller oftast inga som helst krav och är rentav hälsoskadliga.
 • Nicorex’ e-vätskor innehåller naturliga smakämnen.
 • Ovanstående tre mycket viktiga egenskaper hos Nicorex’ e-vätskor ger dig mycket ånga och en bättre smak.
 • Sist men inte minst vill vi lyfta fram en till egenskap som man kanske inte alltid tänker på:den smala pipen på våra flaskor med e-vätska. Fördelen med den egenskapen märks direkt när man behöver fylla på en e-cigarett med mycket litet påfyllningshål. Grövre pip medför direkt problem med att vätskan hamnar utanför mm.

För att komma tillbaka till valet av e-vätska, kan vi fortsätta med att det säkraste valet för personer med tidigare rökvana är onekligen Mboroe-vätska. Denna e-vätska påminner mest om smaken av vanliga cigaretter och hjälper att byta ut dessa. 
Om du är mer van vid mentolcigaretter känns kanske Mentol vätskan som mer bekant.

Efter att du har prövat dessa smaker kan du fortsätta med att experimentera med:

 • Fransk pipa: med aromatisk smak av piptobak som även passar e-cigaretten utmärkt.En utmärkt omväxling till tobaksvätska.
 • Virginiatobak: denna e-vätska har en mycket stark doft av nyrostad tobak, med lätt syrlig smak och den passar framförallt dem som efterfrågar en mer intensiv smak.

Om andras smakpreferenser kan hjälpa dig vid valet, har du här TOP 5 produkter hos våra befintliga kunder:

 • Mboro: påminner om smaken av vanliga cigaretter och är helt genomskinlig e-vätska.Den här e-vätskan passar dessutom bra för blandning med andra smaker.
 • Mentol: ger vejpingen en frisk mentolkänsla som i smak liknar verkligen traditionella mentolcigaretter.  Mentol döljer tobaksrökens strävhet.
 • Svartvinbär: lätt söt e-vätska med mycket uppfriskande arom.Passar alla som inte värdesätter vanlig tobaksmak särskilt högt.
 • Äpple: E-vätska med smak av gröna och röda mogna äpplen verkar uppfriskande för alla e-cigarettanvändare.
 • Mojito: med igenkännbar smak av riktig Mojito cocktail – vit rom, lime, pepparmint.Riktigt uppfriskande och härlig.Passar både för daglig vejping och som en friskare omväxling till vanlig mentolvätska.

Även de övriga e-vätskorna i Nicorex’ utbud har en smak som motsvarar namnet.

Vid beställning rekommenderar vi särskilt att välja mellan våra olika paketerbjudanden, nämligen vårt ”20”-, ”4+2”- eller ”3”-set.

 • ”Set med 20 e-vätskor”: detta set är avsett för storhandlare som gärna köper mer åt gången och därför får ett bättre pris. Priset för en vätska i det här setet är 5 euro.
 • ”4+2 set”: här medföljer två gratis förångare/förbrännare vid köpet av en e-vätska. Eftersom e-cigarettens förångare/förbrännare är förbrukningsvaror bör de bytas regelbundet för att få bästa möjliga vejpingupplevelse. Livslängden för en eGo Sigma förångare till exempel är 2 flaskor e-vätska i genomsnitt, varefter förbrännaren börjar ta slut. Det märks av att smaken börjar kännas bränd och vätskan mörknar.BVC-förbrännare behöver inte bytas lika ofta, de brukar räcka till 3-4 flaskor e-vätska. Utbrända BVC förbrännare ger ingen bränd smak eller missfärgad e-vätska, däremot förändras ångmängden och smakens intensitet.
 • ”Set med 3 e-vätskor”: en vanlig mängdrabatt som gäller vid köpet av flera produkter åt gången. Vid köpet av detta vätskeset har kunden förmodligen fungerande förångare/förbrännare kvar sedan föregående köptillfällen. Som vi har sagt ovan räcker en BVC förbrännare till 3-4 flaskor.

Om handledningen här var till nytta och du känner dig redo för att beställa kan du klicka här: https://www.nicorex.eu/e-vatska/

×