0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Vedlikehold

Hvordan vedlikeholder man e-sigarett riktig?

Du kjøpte deg en stilig e-sigarett, men tar du vare på den slik som man skal? Hvis du ikke vet helt hva vi tenker med det, finner du her et kort oversikt over hvordan du kan sikre deg en beste vapeopplevelse.

Når du skaffer deg en ny e-sigarett, dersom du gjør det i butikker, bør du gå gjennom med selgeren alle særegenskaper til det aktuelle produktet. Konsulenten informerer deg gjerne om produktets særtrekk og gir deg tips om beste bruk av produktet. Hvis du kjøper på internett kan du gjøre samme ved behov senere gjennom vår kundeservice.

Først av alt, en av de viktigste delene i en e-sigarett er batteri. Mesteparten av litiumbatterier har en nyttig levetid på 300 ladninger. Det betyr ikke at du skal avhende ditt batteri, men det lagrer ikke lengre tilstrekkelig mye og krever hyppigere ladning. For å sikre lengst mulig levetid bruk alltid opp batteriet og lad deretter til 100%. I tillegg bør man ikke bruke e-sigarett under ladningen, fordi i motsatt tilfelle vil batterispenningen variere, og det er ikke akkurat det beste for batteriets „helse“.

Batteriets „helse“ påvirkes også av coilen i fordamperen. En coil som har kommet til enden av sin normale levetid bruker stadig mer batteri. Regelmessig utskifting av coil sikrer også lengre levetid for batteriet. Vi anbefaler å skifte ut coil etter bruk av 20-30ml væske. Som sagt, dette gir batteriet en bedre „helse“, samt bedre smak og tilstrekkelig dampmengde. Hvis coilen danner brent smak eller en annen spesifikk smak for en eller annen grunn, bør den skiftes ut umiddelbart. I motsatt tilfelle er det akkurat som å spise svartbrente pannekaker.

Selvfølgelig finnes det i dag mange forskjellige e-sigaretter og fordampere, men hvis du følger anbefalingene ovenfor, er du allerede på veien til størst mulig bruk av vapeopplevelsen.

×