Kontakt

Nicorex Baltic OÜ
Adresse Valge 13, Tallinn
Postnummer 11415
Land Estonian
E-post info at nicorex ee
Org. nr 11246738
MVA-nr. EE101602462
Swedbank  
IBAN EE502200221031375062
SWIFT/BIC HABAEE2X
   
Internettbestillinger info at nicorex ee
Kundeservice på engelsk (+372) 56 082 471
Kontakt

Nicorex Baltic OÜ
Valge 13, Tallinn, 11415, Estland
Telefon: (+372) 60 98 505

Successful Estonian Company, Credit rating AAA

Sven Kotke
Styremedlem
GSM: (+372) 55 638 191
sven at nicorex ee
Toomas Viilo
Styremedlem
GSM: (+372) 50 32 369
toomas at nicorex ee
Assistent
Angela Reimers
Tel: (+372) 60 98 505
angela at nicorex ee
 
Veiko Hein
Butikksjef
GSM: (+372) 53 041 447
veiko hein at nicorex ee
Helena Liiv
Engrossalg
GSM: (+372) 58 558 534
helena liiv at nicorex.ee
Lager/Logistikk
GSM: (+372) 58 555 011
orders at nicorex ee
 
Danel Valge
Markedsføring
danel at nicorex ee
Marek Leinjärv
Regnskapsfører
marek at nicorex ee
   
 
     

Nicorex är ett varumärke fött av entusiasters samlade know-how och förenade idéer.Nicorex skapades för att kunna erbjuda ett högkvalitativt och angenämt alternativ till hälsopåverkande ovanor.Vi vill att människor ska kunna njuta av ett friskare och friare liv och arbetar för att vejping hellre föredras som ett trevligare tidsfördriv, jämfört med rökning, utan att riskera ens egen och andras hälsa.Vi vill erbjuda produkter som vi gärna även själva skulle använda, samtidigt som vi tar hänsyn till olika målgruppers olika behov.Nicorex har alltid haft som mål att sätta kvalitet framför kvantitet, både när det gäller våra produkter och vår service.Det valet har gett oss många glada stamkunder som belöning, vilket även har återspeglats i företagets snabba tillväxt.

Företaget började sin verksamhet inom försäljning av elektroniska cigaretter, påfyllnadsvätskor och olika tillbehör år 2012 under namnet Ecig Group OÜ.Första butiken öppnades undervåren 2013.Idag heter företaget Nicorex Baltic OÜ, som har öppnat egna specialbutiker vid namnet Veipland på mer än 10 ställen över Estland.

Vi är det snabbast växande estniska företaget inom försäljning av e-cigaretter.Under de fyra verksamhetsåren har vi vuxit från noll till marknadsledande.Företaget ger arbete tillfler än 30 anställda, med butiker i Tallinn, Tartu, Pärnu, Viljandi och Jõhvi.Dessutom marknadsför vi våra produkter genom ca 500 återförsäljare i Baltikum och Norden och genom e-handeln över hela världen.

Vi utvecklar kontinuerligt våra produkter, som marknadsförs under det registrerade varumärket Nicorex, i ett nära samarbete med tillverkarfabrikerna.Vi är även auktoriserade återförsäljare av varumärket Joyetech i Estland samt har exklusiv försäljningsrätt för Aspire.Utöver det erbjuder vi varumärken som:SMOK, Wismec, eLeaf, Paff, Colinss, Tesla, XTAR, Sony, Joecig mm.

Nicorex Baltic är det första företaget i branschenatt ha ISO 9001:2015 certifikat och företaget har givits kreditrating AAA.Företaget är medlem i Estlands Handels- och Industrikammare och i Föreningen för e-cigarettförsäljare och -användare.

I vår vision är Nicorex och Veipland välkända varumärken i Baltikum och Skandinavien.

Vår mission är att ge e-cigarettanvändare tillgång till bekväma, stilfulla, långlivade och användarvänliga produkter med tillhörande kvalitetsservice och därigenom skapa långvariga och starka kundrelationer.

Derfor har vi fastslått følgende virksomhetsprinsipper for oss selv:

PROFESJONALITET
Vi vil være veileder i egen bransje, arbeide effektivt og med hengivenhet. Vi har god kjennskap til vårt virksomhetsfelt og våre produkter.

KUNDEORIENTERING
Vi har åpen kommunikasjon og evne til å lytte, ta hensyn til og imøtekomme kundens ønsker og behov.

PÅLITELIGHET
Vi fokuserer på forebygging av problemer, ikke eliminering av konsekvenser. Vi holder avtaler, krav og løfter.

TEAMARBEID
Vi er lojale og ansvarsfulle, og fungerer som et enhetlig team for å oppnå våre mål.

UTVIKLING
Vi utvikler oss stadig for å utvide våre kunnskaper og kompetanse, og dermed bidra til selskapets utvikling.