Ola 2200 VV/VW akku
Ola 2200 VV/VW akku
Ola 2200 VV/VW akku
Ola 2200 VV/VW akku
Ola 2200 VV/VW akku

Ola 2200 VV/VW akku

Suunnittelu:
Asiakkaan hinta
37.05 €
Hinta
39.00 €
Osta

„Ola“ on tarkoitettu käyttäjälle, joka haluaa saada e-savukkeensa akusta maksimitehon ja on tottunut käyttämään samanaikaisesti useita höyrystimiä. „Ola“ edustaa uutta aikakautta akkujen alalla, tarjoten kuluttajan käyttöön entistä älykkäämpiä ratkaisuja.

Ola 2200 mAh akussa on jännitteen säätömahdollisuuden (VV) lisäksi mahdollisuus myös tehon säätämiseen (VW). Jos jännitteen muuttamiseen on tiedettävä akun vastus, tehon säätämiseen tätä tietoa ei tarvita – akku tunnistaa itse höyrystimen vastuksen ja teho lasketaan automaattisesti. Kahden eri tilan valinta on nyt hyvin helppoa: paina painiketta 2 sekunnin sisällä 3 kertaa ja odota hetki. Painikkeen luona oleva led-valo vilkkuu kolmessa eri värissä (sininen, punainen, vihreä). Se on merkkinä siitä, että käyttötilaa on muutettu. Uuden kerran painiketta painettaessa toimii akku joko muutettavan jännitteen (vihreä valo) tai muutettavan tehon (sininen valo) tilassa. Akussa on myös turvajärjestelmä. Painiketta 5 kertaa nopeasti painettaessa vilkkuu akun punainen valo. Akku on nyt lukittu ja e-savuketta ei voida käyttää. Akun uudelleen aktivoimiseen toimitaan samalla tavalla.

Kun akku alkaa tyhjentyä, sinisen tai vihreän valon lisäksi syttyy myös punainen valo. Nyt on oikea aika laittaa akku lataamaan.

Lataamista varten kayttä Nicorexin  800 mAh USB-pikalaturi. Pikalaturia ei saisi käyttää tietokoneen USB 2-portin kautta, sillä se saattaa vahingoittaa tietokoneen emolevyä. Saat sen käyttää vain tietokoneen USB 3 porttin kautta tai 220v-usb verkoadapterilla.

Ola 2200mAh akku sopii parhaiten Nicorex Novan, Aeratorinja Spiron, jotka käyttävät BVC-vaihtopäitä. Nämä vaihtopäät kestävät 7-13 W tehon ja sopivat erinomaisesti käytettäväksi näiden akkujen kanssa. Voidaan käyttää myös muissa 510-kierretyypin höyrystimissä.

Mitat: Φ19mm*115mm

Sarjaan kuuluvat:
Ola 2200 VV/VW akku

Lue lisäksi sähkösavukkeiden akuista Usein kysyttyä-alavalikosta > > >

* Kaikkien akkujen käyttöikä on 300 latauskertaa. Se tarkoittaa, että vaikka 5 minuutiksi kerrallaan lataamaan laitettu akku menettää sillä yhden latauskerran. Jotta jokaisesta latauskerrasta saisi parhaan hyödyn, on suosituksena käyttää akku tyhjäksi ja laittaa vasta silloin lataamaan. Vinkki: käytä aina kahta akkua, näin saavutat parhaan käyttömukavuuden: kun toinen latautuu, toinen on käytössä.

* 2200 mAh latausaika pikalaturilla on noin 3 tuntia!

Maksaminen
100% Turvallinen maksutapa
Meillä voi maksaa Viron, Suomen, Latvian, Ruotsin ja Tanskan pankkilinkkien kautta.

Lisäksi voi tilauksen makssa myös PayPalin.
Kuljetus
Nicorexin verkkokaupasta lähetetään tilattuja tuotteita tällä hetkellä 56 maahan.
Yli 40 € Viron ja Latvian tilauksista toimitusmaksua ei peritä.
Yli 50 € tilaukset Pohjoismaihin ilman toimitusmaksua, EU:n sisällä, EU:n ulkopuolella.

Viro ja Latvia: 1-3 arkipäivää alk. 2.59€
Suomi, Ruotsi, Tanska: 1-5 arkipäivää alk. 4.9€
Norja: 1-6 arkipäivää alk. 8.9€
Kaikki EU-maat: 1-7 arkipäivää alk. 4.9€
EU:n ulkopuolelle: 1-2 viikkoa alk. 8.9€


Asiakkaiden mielipide

Juho Polukainen
Kõik on hea... aurustid kestavad, akud on väga head... e-vedelike valik on üpris lai ning kõik on head... teenindus esindustes on tasemel... kõik kogemused on positiivsed