0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Nicorex Ambassador batteri

Tilleggsbatteri for Nicorex Ambassador e-sigarett. Den monolittiske overflaten til hylsteret er laget av slitesterk materiale. For lading skal mini-USB-kabelen som leveres med e-sigarett settet kobles til stikkontakten på siden av e-sigarettens batteri. Den andre kabelenden skal kobles til datamaskinens USB- port eller veggadapter (inngår ikke). LED-lyset på batteriknappen blinker i 3 forskjellige farger, som indikerer oppstart av lading. Batteriet er fullt ladet når alle lys slokner. Batteriet er utstyrt med en 3-farget LED indikator som endrer farge i henhold til gjenstående batterikapasitet (hvit 50-100%, blå 10-50%, rød under 10%).

 

Batteri farge
Kunde pris 273.18 NOK
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Leveringstid Norge 1-7 dager Gratis transport fra 50 euro 14 dagers returrett Trygt handlested

• Diameter: Ö14mm * 87mm
• Kapasitet 650 mAh

*Inneholder ikke fordamper / coil

EGNET KUN FOR NICOREX AMBASSADOR FORDAMPER !

Les i tillegg oftest stilte spørsmål-svar om e-sigarett batterier > > >

* Levetiden for alle batterier er 300 ladninger. Det betyr at selv om man lader batteriet i bare 5 minutter, vil batteriet tape én lading. For å oppnå mest fullstendige ladninger anbefaler vi å bruke batteriet til det er tomt og deretter lade det. I tillegg anbefaler vi å bruke to batterier for best mulig brukskomfort: når det ene lader, er det andre i bruk.

* Ladetiden for 650 mAh 220V fra USB adapter er ca. 1,5 timer!

×