0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Nicorex Ambassador akku

Nicorex Ambassador lisäakku. Lataamista varten yhdistetään sarjaan kuuluva mini-USB johto e-savukkeen akussa olevaan pistokkeeseen. Johdon toinen pää yhdistetään tietokoneen USB-porttiin tai seinälaitteeseen (ei kuulu toimitukseen). Akussa vilkkuvat 3 eriväristä led-valoa, jotka viittaavat lataamisen alkamiseen. Kun kaikki valot sammuvat, akku on täynnä. E-savuketta voidaan käyttää myös latauksen aikana! Akussa on 3 eriväristä led-valoa, väri muuttuu akun jäljellä olevan varauksen mukaan (valkoinen 50–100 %, sininen 10–50 %, punainen alle 10 %).

 

Akku väri
Asiakkaan hinta 29.00 €
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Toimitus Suomeen 1-5 työpäivää Ilmainen toimitus Suomessa yli 50 € tilauksille 14 päivän palautusoikeus Turvallinen verkkokauppa

Halkaisija: Φ14 mm * 87mm

*Ei sisällä vaihtopäätä

YHTEENSOPIVA VAIN NICOREX AMBASSADOR HÖYRYSTIMEN KANSSA !

Lue lisäksi sähkösavukkeiden akuista Usein kysyttyä-alavalikosta > > >

* Kaikkien akkujen käyttöikä on 300 latauskertaa. Se tarkoittaa, että vaikka 5 minuutiksi kerrallaan lataamaan laitettu akku menettää sillä yhden latauskerran. Jotta jokaisesta latauskerrasta saisi parhaan hyödyn, on suosituksena käyttää akku tyhjäksi ja laittaa vasta silloin lataamaan. Vinkki: käytä aina kahta akkua, näin saavutat parhaan käyttömukavuuden: kun toinen latautuu, toinen on käytössä.

* 650 mAh latausaika on noin 1,5 tuntia!

×