0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Millainen e-neste kannattaisi valita?

Jos olet lukemassa tätä esittelyä, edellytämme, että aiot tehdä tilauksen. Oletko uusi asiakas ja sinulla ei ole omaa varmaa tietoa tai hyvää käyttökokemusta e-nesteistä tai pohditko, miksi kannattaisi valita juuri Nicorexin tarjoama e-neste? Ei huolta, tässä saat kattavat vastaukset kysymyksiin.

Aloitamme kuvailemalla, mitkä ovat Nicorexin e-nesteiden edut muiden valmistajien tuotteisiin verrattuna:

 • Nicorexin e-nesteiden koostumuksessa ei ole etanolia, sillä se aine aiheuttaa epämiellyttävän kurkkutuntuman. Parhaissa nesteissä on etanoli vaihdettu tislattuun veteen, jonka ansiosta on tuote vieläkin parempi ja puhtaampi ja myös maku nousee selvemmin esille. Tämä muutos tarkoittaa keuhkojen kannalta, että höyryttelyn kokee kuin höyrysaunassa saunomisen – ja höyrysauna on, kuten tiedetään, erittäin terveellinen valinta. Kuvittele nyt, miltä tuntuu viettää aikaa etanolisaunassa – ja omat johtopäätökset vetää siitä jokainen jo itsekseen.
 • Nicorexin e-nesteissä on erittäin korkea puhtaustaso ja niille on myönnetty laatusertifikaatti. Monet kuluttajat pitävät tärkeänä myös muiden myyjien edullista hintatasoa, mutta kannattaisi muistaa, että useat edulliset e-nesteet on sekoitettu halvoista raaka-aineista, joiden alkuperää on joskus mahdotonta selvittää. Tällaisia myyjiä voidaan verrata kielletyn alkoholin myyjin. Itse valmistetut e-nesteet eivät täytä laatuvaatimuksia ja ovat terveydelle vaarallisia.
 • Nicorexin e-nesteissä on käytetty luonnonmukaisia makuaineita.
 • Edellä mainitut kolme tärkeää omaisuutta Nicorexin e-nesteissä varmistavat suuren höyrymäärän ja paremman maun.
 • Viimeisenä tulisi korostaa ominaisuutta, jota on usein jopa vaikeata ymmärtää: ohut suulake e-nestepullossa. Tämä ominaisuus ilmenee joidenkin höyrystimien kohdalla heti, jos täyttöaukko on liian pieni. Jos suulake on iso, se aiheuttaa tahraamista ja muuta sellaista.

Kun nyt palataan e-nesteiden valitsemiseen, jatketaan siitä, oletko tupakoitsija. Jos olet, on sinun kannaltasi turvallisin valinta Mboro. Tämä neste muistuttaa eniten perinteisten savukkeiden makua ja toimii hyvänä vaihtoehtona niiden käytölle.
Kun olet käyttänyt mentolisavukkeita, sinulle on varmasti tutuin maku Mentoli-nesteessä.

Kun nämä maut on kokeiltu, seuraavaksi kannattaisi tutustua näihin makuihin:

 • Ranskalainen piippu: aromaattisen piipputupakan maku, joka sopii erinomaisesti myös sähkötupakkaan. Erinomainen vaihtelu tupakkanesteestä pitäville.
 • Virginialainen tupakka: tässä e-nesteessä on hyvin voimakkaasti aistittavissa äskettäin paahdetun tupakan tuoksu, miedosti hapan, joka sopii parhaiten voimakkaampia makuelämyksiä hakeville käyttäjille.

Kun valinnan haluaa tehdä asiakkaiden listaamien tuotteiden joukosta, niin TOP 5 on sellainen:

 • Mboro: muistuttaa perinteisen ja hyvin tunnetun savukkeen makua, on aivan kirkas e-neste. Tätä nestettä voi sekoittaa kaikkien nestesekoitusten valmistamiseen.
 • Mentoli: luo tupakoidessa raikkaan mentolin tuoksun, joka muistuttaa hyvin paljon perinteisten mentolisavukkeiden makua. Mentoli peittää tupakkasavun karheuden.
 • Mustaherukka: e-neste on hieman makea, mutta tuoksuu raikkaalta. Sopii käyttäjille, jotka eivät pidä perinteisen tupakan mausta.
 • Omena: Vihreän ja punaisen kypsän omenan makuinen sähkötupakan e-neste maistuu raikkaalta.
 • Mojito: aivan oikea Mojito-cocktailin maku – valkoinen rommi, limetti, piparminttu. Hyvin raikas ja miellyttävä. Sopii päivittäiseen höyryttelyyn ja raikkaana vaihteluna tavanomaiselle mentolimakuiselle nesteelle.

Muut Nicorexin tuotevalikoiman e-nesteet tunnistaa niiden tuotenimistä.

Tilausta tehdessä kannattaisi pohtia, millaisen paketin valitsee, sopisiko parhaiten „20 nesteen paketti“, „4+2“ tai „3 nesteen paketti.

 • „20 nesteen paketti“: tämä paketti on tarkoitettu tukkuasiakkaille, jotka haluavat ostaa kerralla isomman määrän ja saavat siitä tuntuvan hintaedun. Tämän paketin yhden nesteen hinta on 5 euroa.
 • „4+2 paketti“: saat e-nesteen hinnalla kaksi ilmaista höyrystintä/vastusta. Sähkötupakan höyrystimet/vastukset ovat kuluvia osia ja niitä on parhaan käyttökokemuksen saamiseen säännöllisesti vaihdettava. Esimerkiksi eGo Sigma-höyrystimen käyttöikä on keskimäärin 2 pulloa nestettä, sen jälkeen vastus saattaa rikkoontua. BVC-vastuksia on vaihdettava harvemmin, niiden käyttöikä on 3-4 nestepulloa. BVC-vastuksista ei tule palaneen makua ja ne eivät värjää nestettä ruskeaksi, mutta ne vaikuttavat höyryn määrään ja maun voimakkuuteen.
 • „3 nesteen paketti“: se on useamman tuotteen hankkimisella saatava hintaetu. Tämän nestepaketin ostajien kohdalla voidaan edellyttää, että asiakkaalla on edellisillä kerroilla hankittuja höyrystimiä/vastuksia yhä käyttämättä, sillä edellä mainittu BVC-vastus kestää käytössä 3-4 nestepullon verran.

Jos tästä ohjeesta oli apua ja haluat tehdä tilauksen, klikkaa tähän linkkiin: https://www.nicorex.eu/e-nesteet/

×