0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Maksutavat

Turvalliset ostot meiltä! Kaikki Nicorexin verkkokaupan pankkiliitännät toimivat turvallisella 128-bitin SSL-yhteydellä.

Emme tallenna asiakkaiden pankki- tai luottokorttitietoja emmekä välitä niitä kolmansille osapuolille.

 

Tärkeää tietää:

Nicorex.eu:n verkkokaupassa on monta eri vaihtoehtoja tilauksen maksamiseen.

Tilauksen voi maksaa:

  • Eri maiden pankkilinkkien kautta
  • kansainvälisellä Paypal-järjestelmällä sekäluottokortilla (VISA, Maestro, MasterCard)
  • Tavanomaisella pankkisiirrolla.
  • Virossa – tilauksen noudon yhteydessä pakettiautomaatissa.

Maksutavat:

Pankkilinkit

Nopein ja helppokäyttöisin vaihtoehtoKun tilaus maksetaan pankkilinkillä, tilauksesta peritään 100% ennakkomaksu. Tilaus lähetetään viimeistään laskun kauppiaan tilille saapumisen päivää seuraavana päivänä.

Luottokortit

Kansainvälinen turvalisus

 

Kun tilaus maksetaan luottokortilla, tilauksesta peritään 100% ennakkomaksu, mutta summa välitetään kauppiaalle viiveellä asiakkaan turvallisuuden varmistamiseen. Tilaus lähetetään viimeistään laskun kauppiaan tilille saapumisen päivää seuraavana päivänä.

Paypal

Helppokäyttöinen ja turvallinen

 

Paypalin kautta maksamiseen tulee asiakkaalla olla Paypal-tili, joka on sidottu hänen pankkikorttiinsa ja sitä voidaan käyttää Paypalin välityksellä maailmanlaajuisesti. Paypal on asiakkaan kannalta hyvin turvallinen ratkaisu, sillä asiakkaalle toimituksen varmistamiseen kauppiaalle välitetään maksu viiveellä.

Normaali pankkisiirto

Perinteinen, mutta hidas

 

Jos maksutavaksi on valittu perinteinen pankkisiirto, kauppias lähettää asiakkaalle ennakkomaksulaskun. Asiakas maksaa laskun oman verkkopankin kautta tai pankin palvelupisteessä. Pankkisiirrolla maksettaessa peritään tilauksesta 100% ennakkomaksu. Tilaus lähetetään viimeistään laskun kauppiaan tilille saapumisen päivää seuraavana päivänä. Kansainväliset siirrot vaativat joskus muutaman päivän, joten tilauksen lähettäminen saattaa sen johdosta viipyä.

Postiennakolla

Maksa tilauksen noudon yhteydessä

 

Kun tilaus on maksettu postiennakolla, tilaus lähetetään sen jättämistä seuraavana arkipäivänä. Tilaus lähetetään valittuun pakettiautomaattiin ja maksu suoritetaan tilauksen noudon yhteydessä pankkikortilla.

 

×