0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Kunnossapito

Miten sähkötupakkaa huolletaan?

Olet hankkinut hienon sähkötupakan, mutta onko sinulla tiedossa, miten pidät huolen siitä? Jos et ole aivan selvillä, mitä huollolla tarkoitetaan, tässä lyhyt yhteenveto siitä, miten voit aina kokea parhaan höyryttelykokemuksen.

Jos hankit uuden sähkötupakan edustusmyymälästä, käy konsultin kanssa läpi kaikki valitsemasi tuotteen ominaisuudet. Konsultti kertoo mielellään tuotteen tarjoamista mahdollisuuksista ja antaa ohjeita tuotteen parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseen. Jos hankit tuotteen verkkokaupasta, saat kaipaamasi tietoja asiakaspalvelun kautta.

Sähkötupakkasi ehkä tärkein osa on sen akku. Melkein kaikkien litium-akkujen hyödyllinen käyttöikä päättyy yleensä 300. latauskerran kohdalla. Se ei tarkoita, että akku pitää heittää pois, vaan sitä, että akun varaustila ei ole enää paras mahdollinen ja se on ladattava useammin. Jotta akun käyttöikä olisi pisin mahdollinen, käytä se aina tyhjäksi ja lataa 100% täyteen. Lataamisen aikana ei saa sähkötupakkaa käyttää, muuten akun jännitetaso heittelee ja se ei ole akun kannalta hyvä asia.

Akun „kuntoon“ vaikuttaa myös höyrystimen vastus. Sillä normaalit käyttötuntinsa loppuun käyttänyt vastus alkaa kuluttaa akkua. Vastuksen säännöllinen vaihtaminen pitentää myös akun käyttöikää. Vastuksia on parasta vaihtaa joka 20-30 ml e-nesteen käytön jälkeen. Akku pysyy silloin parhaiten käyttökunnossa ja tuottaa parhaan maun ja riittävästi höyryä. Jos vastuksesta tulee jostain syystä palaneen makua tai jokin muu outo maku, vastus on vaihdettava uuteen heti. Muussa tapauksessa voi höyryttelyä verrata pohjaan palaneiden lettujen nauttimiseen.

Sähkötupakka- ja höyrystinvalikoima on nykyään hyvin laaja, mutta noudattamalla edellä annettuja ohjeita, olet päässyt hyvin lähelle täydellisen höyryttelykokemuksen saavuttamista.

×