0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Joyetech eGo AIO E-sigaretten

Ny, innovativ og banebrytende e-sigarett Joyetech eGo AIO. eGo AIO e-sigarett er en kombinasjon av "alt-i-ett" innovativ design og moderne utseende i flere farger. Lekkasjesikkert, justering av luftstrøm, fylling på toppen, 2ml tank, barnesikring, "5-klikk" knappsystem, 7 forskjellige lysfarger - alt dette er tilgjengelig i et stilig og kompakt produkt. AIO munnstykke har et nytt spiralformet munnstykkesystem, som sikrer tryggere og mer behagelig vaping. Coilen er laget av en innovativ rustfri og korrosjonsbestandig oppvarmingstråd SS316.
Nicorex er autorisert forhandler for Joyetech. Når du kjøper et Joyetech produkt hos Nicorex kan du være sikker på a dette er et originalprodukt med garantidekning.

Velg overflate
Buy extra:
Pris 374.40 NOK
Mer enn 26 000 kunder har stolt på oss Leveringstid Norge 1-7 dager Gratis transport fra 50 euro 14 dagers returrett Trygt handlested

Settet inneholder:
1*batteri eGo AIO
2*coil BF SS316-0.6ohm
1*munnstykke eGo AIO
1*USB kabel
1*bruksanvisning & garantikort

Produktparametere:
Diameter: 19mm
Lengde: 118.05mm
Batterikapasitet:1500mAh
Væskekapasitet: 2.0ml
Overflatealternativer: Svart&Hvitt, Rødt&Hvitt, Svart&Grått, Svart, Sølv


Fylling av væske:
Joyetech eGo AIO e-sigarett er den første i verden som bruker barnesikring for e-væske. For fylling av væske i fordamper trykk på e-sigarettens øverste ring og åpne fordamperens lokk ved å skru den mot klokken. Deretter hell væske rett i tanken.
OBS:
1. Vennligst husk å ikke fylle tanken over MAX-merket på fordamperkroppen.
2. Drypp 5 dråper av e-væske rett i coilen for å unngå at fordamperen brenner ut i begynnelsen.
Slå på og av:
Trykk 5 ganger raskt og sammenhengende, lyset blinker 5 ganger, som betyr at eGo AIO er klar til å bruke. Du kan slå av eGo AIO på samme måte med 5 sammenhengende knappetrykk.
Vaping: Trykk på knappen og pust inn.
Lading: For lading av eGo AIO koble produktet til USB kabel og koble kabelen til en PC eller veggadapter, knappelyset slokner når batteriet er fulladet.

Utskifting av coil:
Trykk på e-sigarettens øverste ring og åpne fordamperens lokk ved å skru den mot klokken. Coilen ligger på det midterste røret, skru den løs og skift ut med ny. (OBS: Vask ikke coilen under vann, rengjøring er kun tillatt med en ren og tørr klut).

Slå av lys eller skifte farge:
Trykk knappen ned mens e-sigaretten er slått av, og hold den nede for å slå av lys eller skifte lysfarge (tilgjengelige farger: rød, gul, grønn, blå, indigo, hvit eller lilla)

Batteriets ladenivå:
60-100% - lyset er på kontinuerlig, 30-59% lyset blinker sakte, 10-29% lyset blinket med middels hastighet, 0-9% blinker ofte.

Justering av luftstrøm:
Luftstrøm kan justeres ved skru fordamperens øverste ring mot eller med klokken.

Garanti:
Produktet har 3 måneders garanti KUN dersom kunden kan fremlegge eske med serienummer og garantikort.

Les mer oftest stilte spørsmål-svar om e-sigaretter > > >

* Levetiden for alle batterier er 300 ladninger. Det betyr at selv om man lader batteriet i bare 5 minutter, vil batteriet tape én lading. For å oppnå mest fullstendige ladninger anbefaler vi å bruke batteriet til det er tomt og deretter lade det. I tillegg anbefaler vi å bruke to batterier for best mulig brukskomfort: når det ene lader, er det andre i bruk.

* Ladetiden for 1500 mAh 220V fra USB adapter er ca. 3 timer!

×