0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Joyetech eGo AIO Box sähkötupakka

Joyetech eGo AIO Box - uusi, innovatiivinen ja vallankumouksellinen sähkösavuke. 2100mAh akku. eGo AIO Box sähkösavuke edustaa uutta ”kaikki yhdessä” –muotoilua, joka erottuu muista modernilla monivärisellä viimeistelyllä. Vuotovarma, ilmavirran säätö, täyttö päältä, 2ml säiliö, lapsilukko, "5-painalluksen" järjestelmä, 7 erilaista valaistusvyöhykettä – tämä kaikki on yhdistetty yhteen tyylikkääseen ja kompaktiin tuotteeseen. AIO suukappaleessa on uusi spiraalinmuotoinen rakenne, joka varmistaa turvallisemman ja mukavamman höyryttelyn. Vastuksessa on käytetty uudenlaista ruostumattomasta teräksestä valmistettua korroosionkestävää vastuslankaa SS316.
Nicorex on Joyetechin virallinen jälleenmyyjä. Ostamalla Nicorexistä Joyetechin tuotteen voit olla varma, että saat aidon, takuun suojaaman tuotteen.

 

 

Valitse viimeistely
Buy extra:
Asiakkaan hinta 42.75 Hinta 45 €
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Toimitus Suomeen 1-5 työpäivää Ilmainen toimitus Suomessa yli 50 € tilauksille 14 päivän palautusoikeus Turvallinen verkkokauppa

Tuotepakkaukseen kuuluvat:
1*akku eGo AIO Box
2*vastus BF SS316- 0.6ohm
1*suukappale eGo AIO Box
1*USB kaapeli
1*käyttöohje & takuulomake

Tuotteen ominaisuudet:
23.0*43.0*97.0mm
Akun tilavuus: 2100mAh
Nestesäiliön tilavuus: 2.0ml
Viimeistely: Musta&Valkoinen

Nesteen lisääminen:
Joyetech eGo AIO sähkösavukkeessa on ensimmäisenä maailmassa lapsilukko. Höyrystimeen nesteen lisäämiseen painetaan sähkösavukkeen ylärengasta ja höyrystimen kansi avataan kääntämällä sitä vastapäivään. Neste kaadetaan suoraan säiliöön.
HUOMAA:
1. Älä lisää säiliöön nestettä yli höyrystimen rungossa olevan MAX-merkin.
2. Tiputa 3 pisaraa nestettä suoraan vastukseen, jotta höyrystin ei rikkoontuisi.
Päälle kytkeminen ja sammuttaminen:
paina nopeasti 5 kertaa peräkkäin, merkkivalo vilkkuu 5 kertaa merkkinä siitä, että eGo AIO on käyttövalmis. Sähkösavuke sammutetaan samalla tavalla 5 nopealla painalluksella.
Henkoset: Paina painiketta ja hengitä sisään.
Lataus: eGo AIO lataamiseen yhdistetään tuote USB-kaapeliin ja kaapeli tietokoneeseen tai latauspistokkeeseen, kun painikkeen merkkivalo sammuu, akku on täynnä.

Vastuksen vaihtaminen:
Paina sähkösavukkeen ylärengasta ja avaa höyrystimen kansi, kääntäen sitä vastapäivää. Vastus on sisäputkessa, se irtoaa kevyesti kääntämällä ja voidaan vaihtaa uuteen. (Huom: Älä pese vastusta vedellä, se voidaan puhdistaa kuivalla pyyhkeellä).

Valaistuksen sammuttaminen tai värisävyn vaihtaminen:
Pidä sammutettuna painike painettuna, jotta valo sammuisi tai värisävy vaihtuisi (saatavissa olevat värisävyt: punainen, keltainen, vihreä, sininen, indigo, valkoinen tai violetti)

Akun varaustaso:
40–100% - valo palaa tasaisesti, 20–39% valo vilkkuu hitaasti, 10–19% vilkkuu keskinopeudella, 0-9% vilkkuu nopeasti.

Ilmavirran säätö:
Ilmavirtaa voidaan säätää kääntämällä höyrystimen ylärengasta vasta- tai myötäpäivään.

Takuu:
Tuotteelle on annettu 3 kuukauden takuu. Takuu on voimassa VAIN sillä ehdolla, että tuotteen mukana ovat pakkauslaatikko sekä siinä olevat tuotteen sarjanumero ja takuulomake.

Lue lisäksi Usein kysyttyä alavalikosta kysymyksiä ja vastauksia sähkösavukkeista > > >

* Kaikkien akkujen käyttöikä on 300 latauskertaa. Se tarkoittaa, että vaikka 5 minuutiksi kerrallaan lataamaan laitettu akku menettää sillä yhden latauskerran. Jotta jokaisesta latauskerrasta saisi parhaan hyödyn, on suosituksena käyttää akku tyhjäksi ja laittaa vasta silloin lataamaan. Vinkki: käytä aina kahta akkua, näin saavutat parhaan käyttömukavuuden: kun toinen latautuu, toinen on käytössä.

* 2100 mAh  AIO'n latausaika on noin 4 tuntia!

×