0 Kundtjänsten
Kundtjänsten ×

Live Chat 09:00-17:00 mån-fre, övriga tider svarar vi på e-post i efterhand!


Ange data, om det behövs kan vi skicka dig en samtalshistorik

Joyetech eGo AIO Box e-cigarett

Ny innovativ och revolutionerande e-cigarett Joyetech eGo AIO Box. eGo AIO Box e-cigarett har innovativ ”allt-i-ett” design med modernt flerfärgat utförande. Läckagesäkerhet, luftflödesjustering, påfyllning uppifrån, 2 ml behållare, barnlås, ”5-klicks” knappsystem, 7 olika ljustoner – allt detta finns nu i en stilfull och kompakt produkt. AIO munstycke har ett nytt spiralformat munstyckssystem som gör vejpingen säkrare och bekvämare. Förbrännaren använder en ny korrosionssäker värmetråd SS316 av rostfritt material.

Nicorex är Joyetechs auktoriserade återförsäljare. Vid köp av Joyetechs produkter från Nicorex kan du känna dig säker att det är en originalprodukt som omfattas av garanti.

Välj utförande
Buy extra:
Kundpris 425.36 SEK Pris 447.75 SEK
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Leveranstid till Sverige 1-7 dagar Gratis frakt från 50 euro 14-dagars returrätt Säkra köp

Komplett produkt innehåller:
1*batteri eGo AIO Box
2*förbrännare BF SS316-0.6ohm
1*munstycke eGo AIO Box
1*USB kabel
1*bruksanvisning & garantisedel

Produktens parametrar:
23.0*43.0*97.0mm
Batteriets kapacitet: 2100mAh
Vätskevolym: 2,0ml
Utförande: Svart&Vit

Vätskepåfyllning:
Joyetech eGo AIO e-cigarett är först ut i världen att använda ett barnlås för vätskan. För att fylla förångaren med vätska tryck ner e-cigarettens övre ring och öppna förångarens lock genom att vrida det moturs. Häll därefter vätskan direkt i behållaren.
OBSERVERA:
1. Vänligen fyll inte förångaren mer än till MAX gränsen på förångarhöljet. 2. Droppa i 3 droppar vätska direkt i förbrännaren för att undvika bränna vid förångaren.
På- och avslagning: 5 snabba knapptryckningar i rad, lampan blinkar 5 gånger för att markera att eGo AIO är färdig att användas. På samma sätt kan eGo AIO stängas av med 5 knapptryckningar i rad.
För att ta ett bloss: Tryck på knappen och andas in.
Laddning: För att ladda din eGo AIO koppla på en USB kabel och anslut den till en dator- eller väggadapter, lampan slocknar när batteriet är fulladdat.

Att byta förbrännare:
Tryck ner e-cigarettens övre ring och öppna förångarens lock genom att vrida det moturs. Förbrännaren sitter på innerröret, vrid loss den och byt ut mot en ny. (OBSERVERA: Skölj inte förbrännaren med vatten, rengör den endast med en ren och torr trasa).

Att koppla ur belysningen eller ändra dess färgton: I avstängt läge håll knappen nedtryckt för att koppla ur belysningen eller ändra dess färgton (möjliga alternativ: röd, gul, grön, blå, indigo, vit eller lila)

Batterinivå:
60-100% - lampan lyser med jämnt sken, 30-59% lampan blinkar långsamt, 10-29% lampan blinkar med medelhastighet, 0-9% lampan blinkar snabbt.

Luftflödesjustering:
Luftflödet kan justeras genom att vrida förångaren mot- eller medurs i den övre ringen.

Garanti:
Produkten har 3 månaders garanti som gäller ENDAST vid uppvisande av produktförpackningen med tillhörande serienummer och garantisedel.

Läs även ofta förekommande frågor och svar om e-cigaretter > > >

*Alla batterier har en livslängd på 300 laddningstillfällen.Det innebär att även om batteriet laddas endast i 5 minuter förbrukas en laddning.För att få ut mest av alla laddningar rekommenderar vi att köra batteriet helt slut och ladda det först därefter.Därför rekommenderar vi även att använda två batterier för bästa användarkomfort:under tiden när ett batteri laddas kan man använda det andra batteriet.

* laddningstiden för 2100 mAh batteri vid användning av 220V USB adapter är ca 4 timmar!

×