0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Joyetech Cuboid batteri (uten elementer)

Joyetech Cuboid er et ultramoderne og kraftig e-sigarett batteri for avanserte brukere. Cuboid har en 0.96 tommers OLED skjerm, som gir flere praktiske og attraktive bruksmuligheter og justering av disse. Dette batteriet med to utskiftbare elementer gir brukeren alltid gratis programvareoppdateringer (elementet inngår ikke i pakken, selges separat, du kan kjøpe her>>). Du kan gjerne endre ditt Cuboid til et 200W batteri ved bruk av VT Software. Hva mer skjuler et Cuboid? Selvfølgelig system for temperaturkontroll med 150W utgang med Temp-SS316 og tilpasningsdyktig TCR coil. Cuboid får strøm fra to 18650 litiumelementer, som også kan skiftes ut uten problemer takk til deres nye dekselmekanisme.
Nicorex er autorisert forhandler for Joyetech. Når du kjøper et Joyetech produkt hos Nicorex kan du være sikker på a dette er et originalprodukt med garantidekning.

 

Velg overflate
Buy extra:
Kunde pris 680.95 NOK Pris 716.79 NOK
Üle 26 000 kliendi on meid usaldanud Leveringstid Norge 1-7 dager Gratis transport fra 50 euro 14 dagers returrett Trygt handlested

Standard pakke:
1 * batterienhet (elementet inngår ikke i pakken, selges separat, du kan kjøpe her>>)
1 * USB kabel
1 * Bruksanvisning (på engelsk)
1 * Garantikort

Produktparametre:
Dimensjoner: 42.00 * 28.00 * 91.5mm
Utgang: VW / VT-Ni / VT-SS316 / TCR modus
Utgangseffekt: 1-150W
Motstandsomfang: 0.05-1.5ohm ved VT modus / 0.1-3.5ohm ved VW modus

Les i tillegg oftest stilte spørsmål-svar om e-sigarett batterier > > >

* Levetiden for alle batterier er 300 ladninger. Det betyr at selv om man lader batteriet i bare 5 minutter, vil batteriet tape én lading. For å oppnå mest fullstendige ladninger anbefaler vi å bruke batteriet til det er tomt og deretter lade det. I tillegg anbefaler vi å bruke to batterier for best mulig brukskomfort: når det ene lader, er det andre i bruk.

It is recommended to charge batteries through external charger to extend their life cycle!

×