0 Kundtjänsten
Kundtjänsten ×

Live Chat 09:00-17:00 mån-fre, övriga tider svarar vi på e-post i efterhand!


Ange data, om det behövs kan vi skicka dig en samtalshistorik

Joyetech Cuboid batteri (utan element)

Joyetech Cuboid är ett ultramodernt och kraftigt batteri till e-cigaretter för erfarna användare. Cuboid har 0,96 tums OLED display som låter användaren göra och ställa in flera praktiska och attraktiva val för sin e-cigarett. Batteriet med två utbytbara element förser användare alltid med avgiftsfria uppdateringar för mjukvaran (element ingår inte och behöver köpas för sig, de hittar Du här>>). Du kan redan idag uppgradera din Cuboid till 200W med hjälp av VT Software. Vad mer har Cuboid att erbjuda? Naturligtvis ett temperaturregleringssystem med 150W uteffekt, inkl. Temp-SS316 och en ställbar TCR förbrännare. Cuboid drivs av två stycken 18650 litiumelement som i sin tur kan enkelt bytas ut tack vare en innovativ lockmekanism.
Nicorex är Joyetechs auktoriserade återförsäljare. Vid köp av Joyetechs produkter från Nicorex kan du känna dig säker att det är en originalprodukt som omfattas av garanti.

 

Välj utförande
Buy extra:
Kundpris 703.01 SEK Pris 740.01 SEK
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Leveranstid till Sverige 1-7 dagar Gratis frakt från 50 euro 14-dagars returrätt Säkra köp

Ett standardset innehåller:
1 * batteri (element ingår inte och behöver köpas för sig, de hittar Du här>>)
1 * USB-kabel
1 * Manual (på engelska)
1 * Garantisedel

Produktens parametrar:
Mått: 42,00 * 28,00 * 91,5mm
Uttag: VW / VT-Ni / VT-SS316 / TCR läge
Uteffekt: 1-150W
Motståndsintervall: 0,05-1,5 ohm för VT läget / 0,1-3,5 ohm för VW läget

Läs även ofta förekommande frågor och svar om batterier till e-cigaretter > > >

*Alla batterier har en livslängd på 300 laddningstillfällen.Det innebär att även om batteriet laddas endast i 5 minuter förbrukas en laddning.För att få ut mest av alla laddningar rekommenderar vi att köra batteriet helt slut och ladda det först därefter.Därför rekommenderar vi även att använda två batterier för bästa användarkomfort:under tiden när ett batteri laddas kan man använda det andra batteriet.

It is recommended to charge batteries through external charger to extend their life cycle!

×