0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Filtreeri postitusi

Joka päivä luopuu 49 ihmistä sähkötupakan avulla perinteisistä savukkeista

UCL (University College of London) julkaisi vuonna 2015 tutkimustulokset, jossa oli 9 vuoden sisällä tutkittu 43 000 tupakoitsijan käyttäytymistä ja todettiin, että mitä enemmän ihmiset olivat valmiita kokeilemaan perinteisen tupakan sijaan sähkötupakkaa, sitä paremmin he onnistuivat lopettamaan tupakoinnin.

“Britit ovat asennoituneet sähkötupakkaan liian myönteisesti”

Esimerkiksi 40-vuotias tupakoitsija, joka pystyy lopettamaan tupakoinnin, saa keskimäärin 9 lisävuotta muutenkin lyhyeen elinikään verrattuna toiseen henkilöön, joka jatkaa tupakointia. Professori Robert West:

„Englannin osalta on korostettu hyvin myönteistä suhtautumista sähkötupakkaan. Liiankin myönteistä. Mutta on saatu todisteita ja tilastokin puhuu meidän liberaalin sähkötupakkapolitiikan puolesta.“

Samalla kuin monet muut Euroopan maat tiukentavat sähkötupakkapolitiikka ja osassa maista on tämä tuote kokonaan kielletty, muissa maissa saattaa sellainen käyttäytymistapa aiheuttaa huolta. On järjenvastaista, miksi ihmisiltä viedään mahdollisuus itsensä auttamiseen, helpompi tapa paheesta luopumiseen.

“Sähkötupakalla on merkittävä rooli tupakoinnin lopettamisessa“

Alison Cox, Iso-Britannian syöpäehkäisykeskuksen johtaja:

“Tupakoinnista luopuminen on monille meistä hyvin vaikea, jollei melkein mahdotonta. Joten on tärkeätä muistaa, että tehokkaimman avun ja neuvoja saa alan laitoksista (Stop Smoking Services). Sähkötupakka auttaa lopettamaan tupakoinnin pikkuhiljaa ja sujuvasti. Viime aikojen tutkimukset ovat osoittaneet, että sähkötupakat ovat monta kerta turvallisempia kuin perinteinen tupakka. Monet tutkimukset ovat lisäksi osoittaneet, että sähkötupakalla on myönteinen vaikutus erään tärkeän seikan osalta – taistelussa kuolemaan johtavaa riippuvuutta vastaan.“

Englannissa on arviolta 2,8 miljoonaa höyryttelijää, joista suurin osa on lopettanut tupakoinnin juuri sähkötupakan ansiosta.

×