0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Filtreeri postitusi

Hvordan røyking av e-sigaretter øker livskvalitet

I dag har e-sigarettene funnet sin vei til brukere, og mesteparten av røykere har også prøvd denne innretningen, hvis ikke skaffet den til seg. Det var ikke mer enn for et par år siden at alle som var glade i å røyke var nødt til å takle den dårlige røyklukten og mange helseproblemer, som er uunngåelige konsekvenser av røykingen. Det var ikke mange som visste på denne tiden om e-sigarett alternativet og de fleste så på e-røykere som morsomme romvesener fra en annen planet, som suger en røykende penn.

Nå er de velluktende e-sigarettene ikke lenger en nyhet, og nedenfor undersøker vi hvilke muligheter e-sigarettene kan by på hvis man ønsker et bedre liv, når man har skiftet ut vanlig røyk mot e-sigaretter.

De som holder seg til vanlig røyk sier at røykpausene er en sjanse til å gå til et annet miljø for å strekke seg litt, og i tillegg er det trivelig å fokusere tankene eller kanskje få med deg den legendariske praten på røykerommet. Brukere av e-sigaretter har et mye større utvalg av handlingssteder. De kan strekke seg og være sosiale på røykerommet hvis de ønsker det, eller slappe av i et annet sted, og forskjellen er at etter pausen kommer det ingen ubehagelig og pinlig sneipelukt fra hans/hennes ånde, nesebor eller hender.

Hvis den som bruker e-sigaretter har alt fint med kroppslukter, kan det bare bli bedre. Hvis man deretter fokuserer på å oppnå bedre følelse og utseende, finnes det nok å gjøre.

Brukere av e-sigaretter har som regel mye mindre problemer med utholdenhet enn vanlige røykere, som har lungene full av tjære og karbonmonoksid. Hvis brukeren av e-sigaretter starter et treningsprogram, vil resultatet være betydelig bedre sammenlignet med en vanlig røyker. Årsaken bak dette er nemlig at hos røykere kommer det ikke tilstrekkelig oksygen i musklene, fordi all tjære og karbonmonoksid i lungene gjør at oksygentilførselen i blodet er forstyrret, og derifra kommer det heller ikke tilstrekkelige mengder til musklene. Dermed, hvis en e-røyker starter å trene, vil denne kroppen komme i form mye raskere og gi glede av en velformet kropp og økt selvtillit.

Det er ingen hemmelighet at et av de største problemene knyttet til røyking er pigmenterte tenner, som er også et godt grunnlag for dannelse av karies. E-røykere har en viktig fordel når det gjelder vedlikehold av tenner – vanndampen skaper ikke et gult sjikt på tennene. Derfor har e-røykere en bedre selvtillit og de smiler oftere. Men latter er smittsomt og gjør livet mer fargerikt.

Røyking av e-sigaretter er billigere enn stadig dyrere vanlig røyking, derfor sparer e-røykere også penger. Ifølge kalkulasjoner sparer brukere av e-sigaretter et beløp som i gjennomsnittet tilsvarer én månedslønn. Dette gir ekstra midler til å trene, ta vare på helse, reise, diverse opplæring eller rett og slett til kjøp av moteklær. E-røykere har flere muligheter til å friske opp både sin kropp og sjel.

Har man startet med øking av livskvalitet, øker også selvtilliten nesten uten at man legger merke til det. E-røykere har mer selvtillit allerede fra de første dagene uten vanlig røyk– de er ikke lenger begrenset av en dårlig status, som er en konsekvens av å røyke, og på noen måter er man også et bedre menneske i samfunnets øyne. Men selvtilliten vokser hver dag, fordi det er en virkelig god følelse å ha en godt luktende kropp, som er i god form. Tilfredshetsfølelsen tiltrekker glede, eventyr, erfaringer, muligheter, med andre ord et spennende liv.

×