0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Hvilken e-væske bør man velge?

Hvis du leser denne artikkelen forutsetter vi at du er i ferd med å bestille hos oss. Er du en ny kunde og har ingen bestemte preferanser eller kjennskaper til hvilken e-væske du skal velge, eller kanskje lurer du på hvorfor du bør velge Nicorex e-væsker?  Ikke fortvil, vi forsøker å gi deg en kort oversikt.

Vi starter fordelene med Nicorex e-væsker sammenlignet med mange andre produsenter:

 • Nicorex e-væsker inneholder ikke etanol, fordi den skaper en ubehagelig følelse og skraper i halsen. I de beste væskene er etanol erstattet med destillert vann, som gjør produktet enda bedre og renere, samtidig som smaken kommer tydeligere frem. For lungene er det samme som om du sitter i et dampbad - alle vet at det er godt for helsen. Men forestill deg nå hvordan det kan føles å sitte i et etanolbad i en time - alle kan vel trekke egne konklusjoner.
 • Nicorex e-væsker har en ytterst høy renhetsgrad og er blitt tildelt kvalitetssertifikat. Det er mange som lar seg å bli tiltrukket av de lave prisene hos flere selgere, men tenk på at flere billige væsker er blandet sammen av billigst mulige stoffer av ukjent opprinnelse. Slike selgere kan gjerne sammenlignes med selgere av smuglersprit. Selvlagde væsker oppfyller som regel ingen krav og er farlige for helsen.
 • Nicorex e-væsker inneholder naturlige smaksstoffer.
 • De tre svært viktige egenskaper hos Nicorex e-væsker som er nevnt ovenfor sikrer deg en stor dampmengde og en bedre smak.
 • Til syvende og sist vil vi fremheve en egenskap som man ikke alltid skjønner: e-væske flaskene har en hals med tynn ende. Denne egenskapen kommer frem umiddelbart hos enkelte fordampere, der fylleåpningen er liten. I tilfelle av flasker med en større hals blir det utrolig mye søl og annen trøbbel.

Nå kommer vi tilbake til valg av e-væsker, og fortsetter med at hvis du har røykt tidligere er det sikkert Mboro som er det tryggeste valget for deg. Denne væsken ligner mest på smaken av vanlige sigaretter og hjelper å erstatte røyking av disse. 
Men hvis du har røykt sigaretter med mentol, er det kanskje e-væsken Mentol som er best for deg.

Når du har prøvd disse, kan du videre eksperimentere med følgende:

 • Fransk pipe: aromatisk smak av pipetobakk, som passer godt også fore-sigarett. En utmerket variasjon for alle som elsker tobakkvæske.
 • Virginia tobakk: denne e-væsken har en kraftig gjenkjennelig lukt av ferskt brent tobakk, litt syrlig og er først og fremst egnet for disse, som ønsket en litt mer intens smak. 

Hvis det er lettere for deg å velge ut ifra hva de andre allerede eksisterende kunder foretrekker, er TOP 5 følgende:

 • Mboro: smaken ligner på vanlig tobakksmak, helt gjennomsiktig e-væske. Denne e-væsken er også godt egnet for å bli blandet med alle andre smak.
 • Mentol: gir røyken et preg av frisk mentol, som ligner på smaken av vanlige mentolsigaretter. Mentol er kjent for å skjule grovheten til tobakksmak.
 • Solbær: e-væsken har en svakt søk, men svært forfriskende smak. Egnet for dem som ikke helt liker den vanlige tobakksmaken.
 • Eple: e-væsken for elektroniske sigaretter med smak av grønne og røde modne epler ha en forfriskende påvirkning på alle brukere av e-røyk.
 • Mojito: gjenkjennelig riktig smak av Mojito cocktail  : hvit rom,  lime, peppermynt. Svært forfriskende og behagelig. Egnet for daglig damping og den ferskeste variasjonen til vanlig e-væske med tobakksmak.

Resten av e-væsker i utvalget fra Nicorex kan kjennes igjen produktnavnet.

Ved bestilling anbefaler vi å vurdere valget mellom disse forskjellige kombinasjoner, enten „20“, „4+2“ eller „3“ pakke.

 • „20-pakke av e-væsker“: denne pakken er beregnet for storkjøpere, som er klare til å kjøpe mer og dermed også å spare mer. I denne pakken blir prisen pr. e-væske 5 euro.
 • „4+2 pakke“: for prisen av e-væske for di også to gratis fordampere/coiler.  E-sigarettens fordampere/coiler er slitasjedeler som skal skiftes ut regelmessig for bedre bruksopplevelse. eGo Sigma fordamperens levetid er f. eks. 2 flasker av e-væske, deretter kan coilen brenne opp. Denne prosessen medbringer en brent smak og at e-væsken blir mørk. BVC coiler behøver ikke like hyppig utskifting, deres levetid er i gjennomsnittet 3-4 flasker e-væske. BVC coiler gir ingen brent smak, og heller ikke blir mørk, men dampmengden og smaksstyrken blir forandret.
 • „3 væsker pakke“: dette er en vanlig rabatt som man får ved kjøp av flere produkter. Når man kjøper denne pakken forutsetter vi at kunden har fordampere/coiler liggende fra tidligere bestillinger. Som vi f. eks. nevnte ovenfor er levetiden til BVC coiler 3-4 flasker.

Hvis denne veiledningen var nyttig og du er klar til å bestille, klikk her: https://www.nicorex.eu/e-vaesker/

×