Uutiset

Höyrystimen pitkän käyttöiän salaisuudet


Jotta e-tupakointi sujuisi, on hyvä perehtyä laitteen yksinkertaisiin toimintaperiaatteisiin. E-savuke koostuu höyrystimestä (eli atomatisaattorista) ja akusta. Akun toimintaperiaate on yksinkertainen – sen tulee sisältää riittävästi tehoa, jotta atomisaattorin vaihtopää käynnistyisi. Höyrystin on e-savukkeen osa, jonka toiminnan tuloksena e-neste alkaa höyryämään, joka taas imitoi perinteistä tupakointi.

Höyrystimen ensimmäinen täyttäminen e-nesteellä eli uuden höyrystimen käyttöönotto:

Atomisaattorin e-nesteellä täytettäessä on ensin varmistettava, että neste ei joutuisi höyrystimen keskellä olevaan ilmakanavaan (näyttää ohuelta putkelta), muuten atomisaattori on puhdistettava. E-nesteen määrä höyrystimessä ei saa ulottua yli 1 mm silikonin yläreunan yli. Ensimmäisellä täyttökerralla varmistetaan, että höyrystimessä olevat langat, jotka siirtävät nesteen vaihtopäähän, ovat nesteellä kyllästyneitä. E-savukkeen kallistaminen nurin varmistaa nesteen imeytymisen lankoihin. Jos langat eivät ole kokonaan nesteellä kyllästyneet, e-tupakoinnissa saattaa tuntua palaneen maku. Jotta tätä ei tapahtuisi, tulisi ennen e-savukkeen ensimmäistä käyttökertaa antaa nesteen imeytyä lankoihin noin 1 minuutin ajan.

Vetäminen:

Joka kerta ennen e-savukkeen vetämistä olisi e-savuke kallistettava hetkeksi nurin, jotta e-neste valuisi silikonin alla olevaan vaihtopäähän (atomisaattorin yläosassa).

Seuraavat täyttökerrat:

Jos e-neste on kokonaan poistunut höyrystimestä, nesteen väri atomisaattorissa tummenee ja e-tupakointiin tulee sivumaku. Höyrystin tulee täyttää uudelleen, jos nestettä on enää noin 1/3 verran jäljellä (hieman sen alle).

Höyrystimen puhdistaminen:

Jos e-savukkeen vetämisessä on esteitä (mm. höyry kulkee normaalia raskaammin laitteen läpi), savuke tarvitsee puhdistusta. Atomisaattorin akku irrotetaan ja puhalletaan voimakkaasti huulikappaleeseen. Atomisaattorin alempaan aukkoon olisi laitettava paperiliina, joka imee ilmakanavaan kerääntyneen nesteen. Lopulta kuivataan akun pää.

Höyrystimen elinikä:

Atomisaattori on kuluva osa. parhaan e-tupakointikokemuksen hankkimiseen on suositus, että yhdellä atomisaattorilla höyrystettäisiin 30 – 50 ml nestettä. E-neste alkaa edellä kuvatun määrän höyrystämisen jälkeen tummentua ja maun puhtaus kärsii.

Jotta e-tupakointi tarjoaisi parhaan nautinnon, on suositeltavaa noudattaa edellä annettuja ohjeita. Nicorexin tiimi toivottaa kaikilla miellyttäviä e-elämyksiä!« Return back to news feed