0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Filtreeri postitusi

Hemmeligheter om lengden av fordamperens levetid

For å sikre problemfri røyking av e-sigaretter er det godt å vite enhetens enkleste arbeidsprinsipper. E-sigarett består av fordamper (eller forstøver) og batteri. Det er klart hva er batteriets oppgave – det skal inneholde tilstrekkelig strøm for å få fordamperens coil til å virke. Fordamper er en del av e-sigarett, som gjør at e-væsken fordamper, og man kan imitere vanlig røyking.

Første fylling av fordamper med e-væske eller ibruktakelse av ny fordamper:

Når man fyller fordamperen med e-væske skal man først og fremst påse at væsken ikke kommer i luftkanalen midt i fordamperen (ser ut som et tynt rør), i motsatt tilfelle skal fordamperen rengjøres. Mengden av e-væske i fordamperen skal ikke være høyere enn 1mm fra nederste silikonkant. Ved første fylling er det viktig å sørge for at snorene i fordamperen, som bærer væsken til coilen er fullstendig absorbert med væske. Hvis man snur e-sigaretten i opp-ned stilling blir væsken uten tvil absorbert i snorene. Hvis snorene er ikke fullstendig absorberte med e-væske kan det oppstå brent smak ved røyking av e-sigarett. For å unngå en slik situasjon skal væsken få absorbere seg i snorene i ca. 1 minutt før første gangs bruk av e-sigarett 1min.

Røyking:

Hver gang før man skal røyke e-sigarett skal den snus opp ned for et øyeblikk, slik at e-væsken kommer seg til coilen, som ligger rett under silikon (i øverste del av fordamperen).

Senere påfyllinger:

Når fordamperen blir tom for e-væske blir væskens farge i fordamperen mørkere og det oppstår en bismak ved røyking av e-sigarett. Fordamperen skal fylles på nytt når det gjenstår minst 1/3 av væske (litt mindre enn halvparten).

Rengjøring av fordamper:

Når det oppstår komplikasjoner ved røyking av e-sigarett (f. eks. at dampen kommer ikke like lett gjennom som vanlig), bør den rengjøres. For dette skru fordamperen løs fra batteriet og blås kraftig inn i munnstykke. I den nederste åpningen av fordamperen skal det plasseres en serviett, som absorberer i seg væsken som har kommet i luftkanalen. Deretter skal også batterienden tørkes med en serviett.

Fordamperens levetid:

Fordamper er en slitasjedel. For best mulig e-røyk opplevelse anbefaler vi å røyke 30-50ml væske med en fordamper. Etter bearbeiding av en slik mengde av væske blir e-væsken mørkere i fordamperen og den rene smaken blir stadig redusert.

For å få en e-røyk opplevelse som er verdt å nyte anbefaler vi å følge anvisningene ovenfor. Nicorex-teamet ønsker alle trivelige e-opplevelser!

×