0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Filtreeri postitusi

Englannissa on päästy kaikkien aikojen alhaisimpaan tupakoitsijoiden määrään

PHE (Public Health England) mukaan on englantilaisten tupakoitsijoiden lukumäärä laskenut kaikkien aikojen kaikkein alhaisimmalle tasolle.

Kyselyn tulosten pohjalta vakuutti 16.9% aikuisista vastanneista olleensa vuonna 2015 säännöllinen tupakoitsija, mutta sama luku oli vuonna 2012 peräti 19.3 prosenttia. Asiantuntijoiden mukaan on tämä merkittävä lasku saatu aikaan sähkötupakan paremman saatavuuden ansiosta.

Viime neljän vuoden sisällä on laskenut myös reseptilääkkeiden, nikotiinilaastareiden ja purukumin myynti. NHS:n arvion mukaan vuoden 2004 kahdesta miljoonasta vuoden 2014 tasoon, joka kohoaa enää 1,3 miljoonaan.

Sähkötupakan myynti on viime neljän vuoden aikana monikertaistunut, joten höyryttely kasvattaa vakaasti suosiotaan Englannin kamaralla.

Tohtori Gina Radford (Englannin terveydenhuoltoviraston varajohtaja) totesi: "Parasta, mitä ihminen voisi terveytensä kannalta tehdä, on lopettaa tupakointi. Nykyään saa siihen paljon enemmän apua ja tukea kuin koskaan aikaisemmin.

Nämä luvut on julkaissut PHE „Stoptober“ –kampanjan puitteissa, jonka tavoitteena oli saada ihmiset lopettamaan tupakoinnin.

×