0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Eleaf iStick Pico 75W batteri (uten elementer)

Eleaf iStick Pico 75W batteri er utviklet i samarbeid med JayBo besign, som hadde som formål å skape et innovativt, estetisk vakkert og praktisk Box Mod. Som navnet sier, „Pico“ er liten, praktisk og har iøynefallende design. I Pico bruker man et utskiftbart 18650 batterielement, som monteres ovenfra (elementet inngår ikke i pakken, selges separat, du kan kjøpe her>>). Batteriet er tilstrekkelig kraftig for å levere maksimalt 75W og gjør det mulig å velge mellom ulike moduser. Picos toppklasses temperaturkontroll er i stand til å fungere med Ni200, Titanium og SS (rustfri) coiler og TCR-verdiene kan stilles inn direkte på enheten.
OLED skjermen viser deg all informasjon som er nødvendig for vaping: effekt, temperatur, motstand og batteridata. Til tross for sin „fjærvekt“ er det komfortabelt å holde Pico i hånden takk til en rundere design, og den rustfrie overflaten på øverste og nederste kant gir et ekstra fint utseende. Alle disse egenskapene gjør Pico til et sterkt og funksjonelt produkt.

 

Velg overflate
Buy extra:
Kunde pris 503.54 NOK Pris 530.04 NOK
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Leveringstid Norge 1-7 dager Gratis transport fra 50 euro 14 dagers returrett Trygt handlested

iStick Pico spesifikasjon:
- Dimensjoner: 70.5mm x 45mm x 23mm
- Krever (1) 18650 batterielement (elementet inngår ikke i pakken, selges separat, du kan kjøpe her>>)
- Moduser: VW, Bypass, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR-M1, TCR-M2, TCR-M3 - W utgang: 1W - 75W
- Temperaturomfang: 200°F - 600°F / 100°C - 315°C
- Motstandsomfang:
o 0.1Ω - 3.5Ω (VW & Bypass Modes)
o 0.05Ω - 1.5Ω (TC-Ni, Ti, SS & TCR-M1, M2, M3 Modes)
- Micro USB Port
- Programvareoppdatering (Micro USB Port)
- Lading (Micro USB)
- OLED skjerm
- Standard 510 gjenge

Pakken inneholder:
1 x iStick Pico Mod
1 x Micro USB Cable

Les i tillegg oftest stilte spørsmål-svar om e-sigarett batterier > > >

* Levetiden for alle batterier er 300 ladninger. Det betyr at selv om man lader batteriet i bare 5 minutter, vil batteriet tape én lading. For å oppnå mest fullstendige ladninger anbefaler vi å bruke batteriet til det er tomt og deretter lade det. I tillegg anbefaler vi å bruke to batterier for best mulig brukskomfort: når det ene lader, er det andre i bruk.

×