0 Kundtjänsten
Kundtjänsten ×

Live Chat 09:00-17:00 mån-fre, övriga tider svarar vi på e-post i efterhand!


Ange data, om det behövs kan vi skicka dig en samtalshistorik

Eleaf iStick Pico 75W batteri (utan element)

Eleaf iStick Pico 75W batteri har tagits fram i samarbete med JayBo Disain, med målet att skapa en innovativ, estetiskt tilltalande och lätthanterlig Box Mod. Som namnet antyder är ”Pico” litet, smidigt och med vacker design. Pico använder ett toppmonterat utbytbart 18650 batterielement (element ingår inte och behöver köpas för sig, de hittar Du här>>). Batteriet är tillräckligt kraftigt för att få ut en maximal effekt på 75W och låter användaren att välja mellan olika lägen. Picos högklassiga temperaturreglering fungerar med Ni200, Titanium och SS (rostfritt) värmeelement, med möjlighet att ställa in TCR värden bekvämt direkt från utrustningen.
En OLED display visar alla nödvändiga uppgifter för vejping: effekt, temperatur, motstånd och batteriuppgifter. Trotts sin ringa vikt känns Pico bekväm i handen just tack vare sin runda design som förskönas ytterligare av en rostfri kant uppe och nere. Alla dessa egenskaper gör Pico till en effektfull produkt med hög funktionalitet.

 

Välj utförande
Kundpris 500.94 SEK Pris 527.31 SEK
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Leveranstid till Sverige 1-7 dagar Gratis frakt från 50 euro 14-dagars returrätt Säkra köp

iStick Picos produktspecifikation:
- Mått: 70,5mm x 45mm x 23mm
- Kräver (1) 18650 batterielement (element ingår inte och behöver köpas för sig, de hittar Du här>>)
- Lägen: VW, Bypass, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR-M1, TCR-M2, TCR-M3
- W uteffekt: 1W - 75W
- Temperaturintervall: 200°F - 600°F / 100°C - 315°C
- Motståndsintervall:
o 0.1Ω - 3.5Ω (VW & Bypass lägen)
o 0.05Ω - 1.5Ω (TC-Ni, Ti, SS & TCR-M1, M2, M3 lägen)
- Micro USB Port
- Laddning (Micro USB)
- OLED display
- Standard 510 gängning

Komplett produkt innehåller:
1 x iStick Pico Mod
1 x Micro USB kabel

Läs även ofta förekommande frågor och svar om batterier till e-cigaretter > > >

*Alla batterier har en livslängd på 300 laddningstillfällen.Det innebär att även om batteriet laddas endast i 5 minuter förbrukas en laddning.För att få ut mest av alla laddningar rekommenderar vi att köra batteriet helt slut och ladda det först därefter.Därför rekommenderar vi även att använda två batterier för bästa användarkomfort:under tiden när ett batteri laddas kan man använda det andra batteriet.

×