0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Eleaf iStick Pico 75W akku (ilman elementtejä)

Eleaf iStick Pico 75W akku on kehitetty yhteistyössä JayBo Disainin kanssa, kehitystyön tavoitteena oli luoda uudenlainen, esteettisesti näyttävä ja kätevä Box Mod. Kuten tuotteen nimikin kertoo, Pico on pienikokoinen ja mahtuu hyvin käteen, mutta muotoilultaan näyttävä. Picossa on käytetty vaihdettavaa 18650 akkuelementtiä, joka asennetaan ylhäältä (elementti ei kuulu toimitukseen, se myydään erikseen, voit ostaa sen täältä> >). Akku on antaa 75W tehon, jonka puitteissa voidaan valita sopiva useamman eri käyttötavan joukosta. Picon laadukas lämpötilavalvonta toimii yhdessä Ni200, Titanium ja SS (rst-teräs) vastusten kanssa ja mahdollistaa TCR-arvojen asettamisen suoraan laitteesta käsin. OLED-näytössä kuvataan kaikki käyttäjän tarvitsemat tiedot: teho, lämpötila, vastus ja akun tiedot. Vaikka Pico on todella kevyt, se on pyöreiden muotojen ansiosta helppokäyttöinen ja kätevä ja ruostumattoman ala- ja yläreunan viimeistelyn ansiosta kaunista katsoa. Kaikki tämä ominaisuudet ovat tehneet Picosta tehokkaan ja hyvin toimivan tuotteen.

 

Valitse viimeistely
Buy extra:
Asiakkaan hinta 51.97 Hinta 54.70 €
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Toimitus Suomeen 1-5 työpäivää Ilmainen toimitus Suomessa yli 50 € tilauksille 14 päivän palautusoikeus Turvallinen verkkokauppa

iStick Pico tuotetiedot:
- Mitat: 70.5mm x 45mm x 23mm
- Vaatii (1) 18650 akkuelementin (elementti ei kuulu toimitukseen, se myydään erikseen, voit ostaa sen täältä> >)
- Käyttötilat: VW, Bypass, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR-M1, TCR-M2, TCR-M3 - W ulosotto: 1W - 75W
- Lämpötilaväli: 200°F - 600°F / 100°C - 315°C
- Vastusväli:
o 0.1Ω - 3.5Ω (VW & Bypass Modes)
o 0.05Ω - 1.5Ω (TC-Ni, Ti, SS & TCR-M1, M2, M3 Modes)
- Micro USB Port
- Ohjelmiston päivitys (Micro USB Port)
- Lataaminen (Micro USB)
- OLED näyttö
- Vakiomallinen 510 kierre

Toimitukseen kuuluvat:
1 x iStick Pico Mod
1 x Micro USB Cable

Lue lisäksi sähkösavukkeiden akuista Usein kysyttyä-alavalikosta > > >

* Kaikkien akkujen käyttöikä on 300 latauskertaa. Se tarkoittaa, että vaikka 5 minuutiksi kerrallaan lataamaan laitettu akku menettää sillä yhden latauskerran. Jotta jokaisesta latauskerrasta saisi parhaan hyödyn, on suosituksena käyttää akku tyhjäksi ja laittaa vasta silloin lataamaan. Vinkki: käytä aina kahta akkua, näin saavutat parhaan käyttömukavuuden: kun toinen latautuu, toinen on käytössä.

×