E-sigaretten Ola Spiro
E-sigaretten Ola Spiro

E-sigaretten Ola Spiro

Design:
Lader:
fordamper:
Kunde pris517.90 NOK
Pris
59.00
Legg i varekurvenNB! Inkludert gratis frakt for deg.
Laos on: 3 tk.
Laos on: 20 tk.
Laos on: 7 tk.
Vaata toote saadavust kauplustes

Settet inneholder:
+ batteri Ola

+ fordamper Spiro

+ USB ladekabel

Batteri

Ola 2200 mAh batteri har i tillegg til justering av spenning (VV) også mulighet for justering av effekt (VW). Ved endring av spenning er det viktig å vite fordamperens motstand, med for justering av effekt er dette ikke viktig- batteriet kjenner igjen fordamperens motstand og effekt blir kalkulert automatisk. Nå er det enkelt å velge mellom to moduser. Det er bare å trykke på knappen 3 ganger i løpet av 2 sekunder og vente et øyeblikk. Deretter vil LED-lyset ved siden av knappen blinke med tre farger (blå, rød, grønn). Dette indikerer at modus er blitt endret. Hvis man nå trykker på knappen vil batteriet fungere enten i modus for endring av spenning (grønt lys) eller endring av effekt (blått lys). Batteriet har også et sikkerhetssystem. 5 raske trykk på knappen gjør at det røde batterilyset blinker. Nå er batteriet låst og bruk av e-sigarett er ikke mulig. Gjenaktivering av batteri skjer på samme måte.

Hvis batterikapasiteten holder på å ta slutt, tennes også rødt lys i tillegg til blått eller grønt. Nå er det riktig tid å sette batteriet på lading.

Skru på den din vanlige eGo lader. Det kan brukes både vanlig 800 mAh USB-hurtiglader. Bruk av hurtigladere anbefales ikke fra datamaskinens USB-port, da dette kan skade datamaskinens hovedkort.

Ola 2200mAh batteri er best egnet for Nicorex Aerator, Nova, Davide-S og Anyvape Peakomizer, som bruker BVC-coiler. Disse coilene tåler en effekt på 7-13 W og kan kombineres ideelt med dette batteri. Egnet også for alle andre gjengede fordampere av 510-typen.

Dimensjoner: Ö19mm*115mm

Settet inneholder:
* Ola 2200 VV/VW batteri

Les i tillegg oftest stilte spørsmål-svar om e-sigarett batterier > > >

* Levetiden for alle batterier er 300 ladninger. Det betyr at selv om man lader batteriet i bare 5 minutter, vil batteriet tape én lading. For å oppnå mest fullstendige ladninger anbefaler vi å bruke batteriet til det er tomt og deretter lade det. I tillegg anbefaler vi å bruke to batterier for best mulig brukskomfort: når det ene lader, er det andre i bruk.

* Ladetiden for 2200 mAh 220V fra USB adapter er ca. 3 timer!

Fordamper

Nicorex Spiro fordamper i rustfritt stål og pyrex glass er utstyrt med justering av luftstrøm. Den muliggjør justering av luftmengden som du drar etter eget ønske. I denne fordamperen kan det brukes utskiftbar og bunnplassert BVC-coil med ny teknologi fra Nicorex/Aspire.

For å fylle fordamperen skal den først snus i opp-ned-stilling, bunnen skal skrus av og tanken skal fylles med e-væske til kanten av luftrør i midten. Deretter skal bunnen skrus tilbake på plass. Væsken må ikke komme i luftrøret i midten av fordamperen. Ved første fylling skal væsken få absorbere seg i 5-10 minutter.

Best egnet for Ociga,OLA, iStick og andre 510 gjengede batterier.

Parametere:
• Diameter: 19mm * 53mm
• Standard 510
• væskekapasitet 2.0ml

Les mer oftest stilte spørsmål-svar om e-sigarett fordampere > > >

Betaling
100% trygg betaling
Hos oss kan du betale med nettbanker i Estland, Finland, Latvia, Sverige, Danmark.

I tillegg kan du betale gjennom Paypal.
Transport
Nicorex e-butikk sender varer totalt til 56 land.
Bestill for over 369.60 NOK og fågratis transport til Estland og Latvia.
Bestill for over 462.00 NOK og fågratis transport til Skandinavia, EU og utenfor EU.

Estland og Latvia - 1-3 virkedager fra 23.93 NOK
Finland, Sverige, Danmark - 1-5 virkedager fra 45.28 NOK
Norge - 1-6 virkedager fra 82.24 NOK
Hele EU - 1-7 virkedager fra 45.28 NOK
Hele utenfor EU-  1-2 uker fra 82.24 NOK

Passer i pakken

USB adapter 220V
45.28 NOK
Se
3 e-væsker ( -19% )
183.88 NOK  218.99 NOK
Se
4 e-væsker + 2 fordampere gratis
291.98 NOK  437.98 NOK
Se