0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Filtreeri postitusi

E-savuke parantaa elämänlaatua

E-savuke on nykyään löytänyt oman vakaan käyttäjäkunnan, joka jatkuvasti laajenee. Suurin osa tupakoitsijoita on jo ainakin kokeillut tätä laitetta, jos ei nyt ihan itselleen hankkinut. Vielä muutama vuosi sitten on häiritsevä tupakansavu tupakoitsijoiden pysyvä seuralainen ja he joutuivat kärsimään myös monista tupakoinnin aiheuttamista terveyshaitoista. Vain muutamat ihmiset tiesivät, miten e-savuketta käytetään ja laaja enemmistä tarkasteli e-tupakoitsijoita kuin toiselta planeetalta saapuneita olentoja, hassua höyryävää kynää imeskelevinä.

Hyvältä tuoksuva e-savuke on nykyään enää mikään uutinen ja perinteisen tupakoinnin tilalle on tullut e-savukkeen käyttö, joka parantaa merkittävästi tupakoitsijoiden elämänlaatua. Miten, sitä tarkastelemme seuraavassa.

Perinteistä tupakointia harrastavat sanovat edelleen, että tupakkatauot tarjoavat samalla myös mukavan lepohetken arkisissa rutiineissa, jolloin voi vaipua hetkeksi omiin ajatuksiin tai osallistua tupakkahuoneessa aina meneillään olevaan kiinnostavaan keskusteluun. E-savukkeen käyttäjän toiminta-alue on paljon laajempi. Hän voi tietenkin edelleen poiketa välillä tupakkahuoneeseen sosiaalisesta kanssakäymisestä nauttimaan tai rentoutumassa, mutta ero on siinä, että tauolta palatessa ei kulje hänen mukanaan enää epämiellyttävää tumppihajua.

Kun e-savukkeen käyttäjä voi ilahtua hyvätuoksuisuudestaan, se on vasta alkua. Jos seuraavaksi tavoitteeksi asettaa vointinsa ja ulkonäkönsä parantamisen, siihenkin on paljon mahdollisuuksia.

E-savukkeen käyttäjällä on yleisen tiedon mukaan parempi kunto kuin perinteisillä tupakoitsijoilla, joiden keuhkot ovat noen ja häkäkaasun vaurioittamia. Kun e-savukkeen käyttäjä aloittaa harjoitteluohjelman, hän saa hyviä tuloksia nopeammin kuin tupakoitsija. Syy on siinä, että tupakoitsijan lihaksiin ei kulkeudu riittävästi happea, sillä keuhkoihin kertyneet piki ja häkäkaasu estävät hapen kulkeutumisen vereen ja sitä kautta lihaksiin. Joten jos e-savukkeen käyttäjä aloittaa kuntoliikunnan, hänen kuntonsa paranee nopeammin ja hän voi kohta päästä nauttimaan kohonneen kuntonsa mukaan tuomasta uudesta itsevarmuudesta.

On tunnettu totuus, että eräs tupakoinnin aiheuttamista yleisimmistä ongelmista on hampaiden tummuminen ja se taas edesauttaa kariekseen sairastumista. E-savukkeen käyttäjillä on hampaiden terveyden kannalta tärkeä etu puolellaan – vesihöyry ei aiheuta hampaisiin kellertävää sävyä, joten e-savukkeen käyttäjä on itsevarmempi ja hymyilee useammin. Hymy taas on tarttuvaa ja luo elämään uusia iloisia sävyjä.

E-savukkeen käyttäminen on myös edullisempaa kuin perinteisten savukkeiden hankkiminen, joiden hinta nousee tasaisesti. E-savukkeen käyttäjälle jää siis enemmän rahaa käyttöönsä. On laskettu, että e-savukkeen käyttäjä säästää tupakoinnissa vuoden sisällä jopa kuukausipalkan verran. Näin saat uusia mahdollisuuksia kuntoiluun, terveydestään huolehtimiseen, matkusteluun, koulutuksiin tai vaikkapa muotivaatteiden hankkimiseen. E-savukkeiden käyttäjillä on enemmän mahdollisuuksia kehostaan ja sielustaan hyvän huolen pitämiseen.

Kun elämänlaadun parantaminen on kerran aloitettu, myös itsevarmuus paranee kuin huomaamatta. E-savukkeen käyttäjä on itsevarmempi jo ensimmäisistä päivistä alkaen, jolloin hän on jättänyt perinteiset savukkeet – häntä ei rajoita enää se huono maine, joka tupakointiin liittyy ja hänestä tulee tietyssä mielessä yhteiskunnan silmissä ikään kuin parempi ihminen. Itsevarmuus kasvaa päivä päivältä, sillä kukapa ei nauttisi olostaan hyvältä tuoksuvassa ja kuntoilun kiinteyttämässä kehossaan. Tyytyväisyys itseensä vetää puoleensa myös iloa, seikkailuja, uusia kokemuksia, mahdollisuuksia eli uuden sisältörikkaan elämän.

×