0 Kundtjänsten
Kundtjänsten ×

Live Chat 09:00-17:00 mån-fre, övriga tider svarar vi på e-post i efterhand!


Ange data, om det behövs kan vi skicka dig en samtalshistorik

Brysselvåffla e-vätska "Gurmee"

Nicorex Gourmet-seriens e-vätska med smak av Brysselvåffla hittar vi, precis som namnet antyder, den världskända belgiska våfflan i e-vätskeform. Våffla, choklad och kokos är smaktonerna som konsumenten känner i ångpuffar av denna angenäma e-vätska. Den här e-vätskan är sötare och rekommenderas snarare för konsumenter med specifika smakpreferenser.

 

 

Styrka
Kundpris 83.54 SEK Pris 87.93 SEK
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Leveranstid till Sverige 1-7 dagar Gratis frakt från 50 euro 14-dagars returrätt Säkra köp

Nicorex Gourmet är en ny serie av e-vätskor för, precis som namnet antyder, konsumenter som föredrar att vejpa välnyanserade smakkombinationer som en riktig gourmand. Då råvarornas kvalitet är a och o för alla gourmetprodukter, använder Nicorex Gourmet-serien ytterst autentiska smaksättare som är  tillverkade av basråvaror med högsta möjliga renlighetsnivå. Dessutom skiljer Gourmet-serien sig från andra produkter för sin avvikande sammansättning av VG och PG, vilket för Gourmet-serien är 70/30. För konsumenterna innebär det en fylligare och mjukare smak och mer ånga.
Gourmet-serien finns även att köpa som 4+2 set för priset 296 SEK: >>>
samt som 3-set för priset 186 SEK: >>>

 

×