0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Brussel-vafler e-væske "Gurmee"

E-væsken med „Brussel-valfer“ smak i i Nicorex Gourmet-serien er som navnet sier verdenskjent Brussel-vafler i form av væske. Vafler, sjokolade, kokos – disse er gjenkjennelige preg som kommer til brukeren med en trivelig dampstøt. Denne e-væsken er søtere, og tiltenkt heller for brukere med en litt mer spesifikk smak.

 

 

Styrke
Kunde pris 81.76 NOK Pris 86.06 NOK
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Leveringstid Norge 1-7 dager Gratis transport fra 50 euro 14 dagers returrett Trygt handlested

Nicorex Gourmet er en ny e-væske serie og som navnet sier er den tiltenkt til brukere som ønsker å vape smakskombinasjoner som er utviklet til det ytterste, som ekte gourmet. Enhver gourmet starter fra råvarer, og smaksstoffene som brukes i „Nicorex Gourmet“-serien er særdeles autentiske og laget av råvarer med høyeste renhetsgrad. I tillegg til ovennevnte skiller „Gourmet“-serien seg fra den vanlige serien også med sitt annerledes VG- og PG-innhold, som er 70/30 i „Gourmet“-serien. For forbrukere betyr det en mer fyldig og myk smak, og mer røyk.
Gourmet-serien finns även att köpa som 4+2 set för priset 296 SEK: >>>
samt som 3-set för priset 186 SEK: >>>

 

×