0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Bruksbetingelser for Nicorex e-butikk

Disse vilkår og betingelser hjelper og veileder deg ved kjøp av produkter fra Nicorex e-butikk.

I tillegg til disse vilkår og betingelser reguleres rettsforholdene som oppstår ved kjøp av produkter fra NICOREX e-butikk av gjeldende lovgivning i Republikken Estland.

For å sikre en problemfri og trivelig kjøpsprosess fra e-butikken bør du gjøre deg kjent med bruksvilkår og –betingelser for Nicorex e-butikk.

1. Generelt

1.1  Nicorex Baltic OÜ er  tjenesteleverandør, som har etablert e-butikken www.nicorex.eu for salg av produkter til brukere av tjenesten.  
1.2  Kunde er bruker av tjeneste, som bestiller et produkt i www.nicorex.eu e-butikk og identifiserer seg ved å legge inn sine personopplysninger i bestillingen.
1.3  Nicorex Baltic OÜ har rett til ensidig endring av bruksvilkår og –betingelser og endre e-butikk tjenesten til enhver tid uten noen forpliktelser til å informere brukeren skriftlig om dette.

2. Bruker av tjeneste
2.1 Bruker av tjenesten kan være:

          1) en fysisk person som er minst 18 år gammel;
          2) juridisk person

2.2  Brukere bekrefter at han/hun er minst 18 år gammel fysisk person.
2.2.1 På bakgrunn av overstående kan Nicorex Baltic OÜ med rimelighet anta at brukeren er minst 18 år gammel.
2.3 Nicorex Baltic OÜ har rett til å nekte inngåelse av salgsavtale hvis det blir kjent at brukeren er en fysisk person yngre enn 18 år.
2.4 Brukeren bekrefter før inngåelse av før inngåelse av avtale om salg/kjøp er han/hun gjort seg kjent med bruksvilkår og –betingelser for NICOREX e-butikk og aksepterer disse og forplikter seg til å følge disse.

3. Priser

3.1 Alle priser som vises i e-butikk er i euro og inklusive 20% merverdiavgift.
3.2 Nicorex Baltic OÜ har til enhver tid rett til å endre prisene som vises i e-butikken.

4. Produkter
4.1 Tilgjengeligheten til produktene som vises i e-butikk kan variere avhengig av aktuell lagersituasjon eller på grunn av tekniske problemer i e-butikkens programmer.
4.2 Hvis produktet ikke finnes på lager, hvis leveringstiden er tydelig lengre enn det som er oppgitt på produktsiden, eller bestillingen ikke kan fullføres vil en medarbeider fra e-butikken ta kontakt med deg og foreslå en ny potensiell leveringstid eller erstatning av produkt med et annet tilsvarende produkt med samme pris og kvalitet, eller alternativt refundering av penger som kunden hadde betalt for produktet.  Pengene refunderes umiddelbart, men ikke senere enn i løpet av 14 etter plassering av bestilling.
4.3 Produktinformasjon kontrolleres og oppdateres regelmessig. Produktdata kan ha blitt oppdatert etter ditt siste besøk.

5. Kjøpsprosess

5.1 Ved kjøp av produkter fra Nicorex e-butikk gjør følgende:

          1) Velg ut ønskede produkter og fyll ut feltene som kreves for å plassere en bestilling (fornavn,  etternavn, kontakttelefon, e-post adresse, leveringsadresse, postnummer);
          2) Velg ønsket leveringsmåte;
          3) Etter plassering av bestillingen sender vi en ordrebekreftelse på din e-post adresse;
          4) Betal for produktene ved bruk av lenke for nettbank eller med kredittkort gjennom PayPal eller med bankoverføring. Ved betaling med bankoverføring vennligst bruk opplysningene på ordrebekreftelsen;
          5) Produktene leveres etter at du har plassert bestillingen og betalt for varene.

6. Leveringsbetingelser

6.1 Vennligst sørg for at du legger inn korrekte kontaktopplysninger ved plassering av bestilling for å unngå forsinkelser og  misforståelser i forbindelse med levering av produkter. Nicorex Baltic OÜ og budselskapet er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser og oppståtte misforståelser ved levering av varer, hvis forsinkelsen eller misforståelsen kan skyldes på ikke nøyaktige eller feilaktige opplysninger oppgitt av deg ved plassering av bestilling.
6.2 Innenfor Republikken Estland leveres varene til deg ved bruk av Itella SmartPOST, Post24, Eesti Post, DPD eller ELS budtjeneste.
6.3 Utenfor Republikken Estland leveres varene til deg ved bruk av Eesti Post.
6.4 Hvis du har valgt pakkeautomat som ønsket leveringsmåte (Itella SmartPOST eller Post 24), vil du motta en SMS melding når varene er blitt levert til aktuell pakkeautomat.
6.5 Alle lagervarer leveres i løpet at 1-3 arbeidsdager i hele Estland.

7. Tilbaketrekking
7.1 Hvis du, etter å ha plassert bestillingen vil trekke deg fra avtalen før Nicorex Baltic OÜ har fullført bestillingen, skal du informere om dette skriftlig snarest mulig ved å sende e-post til info@nicorex.ee eller ring kundeservice på +372 609 8505. Husk å legge til bestillingsnummer som du vil trekke deg fra og egne kontaktopplysninger (fornavn, etternavn, bestillingsdato, kontakttelefon).

7.2 Hvis vi mottar søknaden om tilbaketrekking etter fullføring av avtale, vil tilbaketrekkingen gjennomføres i henhold til kapittel 8 «Returrett» i bruksvilkår og –betingelser for e-butikk.
7.3 Vi refunderer beløpet som du har betalt umiddelbart, men ikke senere enn i løpet av 14 dager etter å ha mottatt søknaden om tilbaketrekking av avtale.
7.4 Pengene overføres på samme bankkonto, som ble brukt til å overføre penger til Nicorex Baltic OÜ.

8. Returrett

8.1 Det gjelder 14 dagers returrett fra mottaksdato for varer som er kjøpte fra e-butikk.
8.2 Ved returnering av varene gjør følgende:

          1) For returnering av et produkt skal du sende tilsvarende e-post til info@nicorex.ee.
          2) Ved tilbaketrekking av avtale skal de kjøpte varene returneres umiddelbart, men ikke senere enn i løpet av 14 dager etter å informert om tilbaketrekking.
          3) Sørg for at produktet som du returnerer er komplett, i opprinnelig emballasje og ubrukt. Husk å legge ved opprinnelig faktura ved returnering.

8.3 Hvis det viser seg etter returnering av produktet at det sistnevnte ikke oppfyller kriteriene i punkt 8.2 i bruksvilkår og –betingelser for e-butikk, vil vi ikke refundere beløpet til brukeren og det returnerte produktet vil bli lagret hos tjenesteyteren. Alle kostnader knyttet til returnering av lagrede varer skal dekkes av brukeren.
8.4 Ved refundering vil pengene bli refundert umiddelbart, men ikke senere enn i løpet av  14 dager fra tilbakelevering av produktet. Vi refunderer ikke leveringskostnader, unntatt i tilfeller når produktet ikke er i samsvar med bestillingen.
8.5 Varene som ikke er i samsvar med bestillingen kan erstattes i løpet av 14 dager.
8.6 Pengene overføres på samme bankkonto, som ble brukt til å overføre penger til Nicorex Baltic OÜ.

9. Garanti og returnering av varer som ikke oppfyller krav

9.1 Nicorex Baltic OÜ er ansvarlig for produkter som ikke oppfyller krav og eventuelle mangler, som oppdages i løpet av 2 etter levering av produkter til deg.
9.2 Nicorex Baltic OÜ er ikke ansvarlig for:

          1) produktforringelse/skader som er forårsaket av deg;
          2) mangler, som har oppstått pga. uriktig bruk;
         3) normal fysisk slitasje av produktet ved ordinær bruk.

9.3 Ved returnering av et produkt som ikke oppfyller kravene vil beløpet som du har betalt for produktet (inkl. transportkostnader) refunderes på bankkonto som du har oppgitt senest i løpet av 30 dager fra nå vi mottok ditt ønske om tilbaketrekking av avtale og returnering av produkt.
9.4 Salgsgarantien gjelder ikke for fordamperen. Fordamper er en slitasjedel. Les nærmere om bruk av fordamper HER
9.5 Batteriets garantiperiode er 3 måneder eller 300 ladesykluser.
9.6 Faktura og/eller kvittering gjelder som dokument for bevis av gjeldende garanti.

10. Personopplysninger og behandling av personopplysninger

10.1 Alle personopplysninger som kunden har oppgitt under besøk av e-butikk og kjøp av varer behandles som konfidensiell informasjon.
10.2 Kilden til personopplysninger er etablering av en kunderelasjon knyttet til registrering av bestilling i e-butikk.
10.3 Ved registrering av kortopplysninger brukes det sikker datautveksling og sikkerhetssystemer. Kryptert dataoverføring med banker sørger for sikkerheten knyttet til dine personopplysninger og bankinformasjon. Registrerte kortopplysninger er ikke tilgjengelige for tjenesteyteren. Transaksjonen skjer ved at kortholderen videreføres til det sikre transaksjonsmiljøet til Pankade Kaardikeskuse AS. På betalingstidspunktet legger kortholderen inn kortdata i en database som ligger i serveren tilhørende Kaardikeskus og data lagres også i serveren til Kaardikeskus.
10.4 Personopplysninger, som er nødvendige for levering av varer til deg formidles til budtjenesten som du har valgt.
10.5 Nicorex Baltic OÜ forplikter seg til å ikke formidle personopplysninger til tredje parter.
10.6 Du har til enhver tid rett til å kontrollere, endre eller be om sletting av dine personopplysninger.
10.7 Brukeren gir Nicorex Baltic OÜ sitt samtykke til å sende bestillingsbekreftelsen på e-post adressen som du oppga ved plassering av bestilling.
10.8 Ved registrering som bruker av Nicorex e-butikk gir du ditt samtykke til Nicorex Baltic OÜ til å sende tilbud på din e-post adresse. Du kan nekte å motta tilbud hvis du logger inn i e-butikken.

Nicorex Baltic OÜ ønsker deg trygge kjøp i Nicorex e-butikk!

×