0 Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu ×

Live Chat Ma-pe 09:00 – 17:00, muina aikoina lähetämme vastauksen sähköpostiviestinä!


Syötä tietosi, lähetämme tarvittaessa keskusteluhistorian

Aspire PockeX Pocket AIO sähkötupakka 1500mAh

Aspire PokeX on jonkin verran iPhone 5s lyhyempi, mutta täydellinen all-in-one eli AIO sähkötupakka. Laitteessa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu 0.6 Ω Nautilus X U-Tech vastus, joten PokeX:in voi katsoa olevan sub-ohm laitteen. Huulikappale on leveämpi ja myös päällimmäinen ilmantuloaukko on suurempi, joten laite tuottaa isomman määrän.PokeX on hienon koon ja matalan profiilin sub-ohm tunnusten osalta sähkötupakka, joka sopii yhtä hyvin sisätiloissa käyttämiseen ja jatkuvasti liikkeellä oleville höyryttelijöille.

Valitse viimeistely
Buy extra:
Asiakkaan hinta 37.05 Hinta 39 €
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Toimitus Suomeen 1-5 työpäivää Ilmainen toimitus Suomessa yli 50 € tilauksille 14 päivän palautusoikeus Turvallinen verkkokauppa

Tunnusomaista:
Täyttö päältä - yksinkertaista
Päällimmäinen ilmavirta
Vastuksen vaihtaminen on helppoa
Vuodonkestävä muotoilu
Nestetilavuus: 2ml
Nautilus X U-Tech vastus: 0.6 Ω 316L SS (18-23W)

Tiedot:
Mõõdud:11.7cm*1.97cm
Nestetilavuus: 2ml
Akun tilavuus: 1500mAh
Värisävyt: matta musta, vaaleanpunainen kulta, valkoinen, ruostumaton

1*PockeX AIO (0.6Ω vastus paikoillaan)
1* Vaihdettava vastus
1* Micro-USB kaapeli 
1* Käyttöohje 
1* Takuukortti

Kompakti (11.77cmx1.97cm) PokeX mahtuu taskuun kuin taskuun ja on mitoiltaan varmasti kompaktein markkinoilla tarjolla oleva kaikki-yhdessä sähkötupakka.


PokeXin puhdistus on helppoa ja yksinkertaista, myös täyttö ja vastuksen vaihtaminen sujuvat nopeasti.18-23 wattin PokeX käyttää 0.6 ohmin Nautilus X U-Tech teknologiaan perustuvaa vastusta, joka tuottaa mukavan määrän höyryä.


 

PokeXin täyttö päältä on uudenlainen ja innovatiivinen ratkaisu. Irrota päällimmäinen osa, lisää neste ja kiinnitä päällimmäinen osa takaisin paikoilleen. Nestetilavuus on 2ml. Seura täytön aikana nesteen maksimirajaa ja varo ylittämästä sitä.

Huom! Ensimmäisellä täyttö-/käyttökerralla/uuden vastuksen käyttöön otossa on aina odotettava 2-3 minuuttia, nesteen tiiviyden mukaan, kunnes vastus imaisee riittävän määrän nestettä. Täten poissuljet sen, että vastus palaisi jo heti alussa.

Takuu:
Tuotteelle on annettu 3 kuukauden takuu. Takuu on voimassa VAIN sillä ehdolla, että tuotteen mukana ovat pakkauslaatikko sekä siinä olevat tuotteen sarjanumero ja takuulomake.

Lue lisäksi Usein kysyttyä alavalikosta kysymyksiä ja vastauksia sähkösavukkeista > > >

* Kaikkien akkujen käyttöikä on 300 latauskertaa. Se tarkoittaa, että vaikka 5 minuutiksi kerrallaan lataamaan laitettu akku menettää sillä yhden latauskerran. Jotta jokaisesta latauskerrasta saisi parhaan hyödyn, on suosituksena käyttää akku tyhjäksi ja laittaa vasta silloin lataamaan. Vinkki: käytä aina kahta akkua, näin saavutat parhaan käyttömukavuuden: kun toinen latautuu, toinen on käytössä.

* 1500 mAh  AIO'n latausaika on noin 3 tuntia!

×