0 Kundeservice
Kundeservice ×

Live Chat M–F 09.00–17.00, på andre tider svarer vi i etterkant per e-post!


Vennligst legg inn data, vi kan sende deg samtalehistorie ved behov

Aspire PockeX Pocket AIO e-sigaretten 1500mAh

Aspire PokeX er en del kortere enn iPhone 5s, men den er den beste alt-i-ett (all-in-one eller AIO) e-sigaretten. Den er utstyrt med 0.6 Ω Nautilus X U-Tech coil i rustfritt stål, og kan betraktes å være en sub-ohm enhet. PokeX har et bredere munnstykke og større øverste åpning for luftstrøm, og kan dermed skape store mengder av damp. Med sin diskret størrelse og lavprofil sub-ohm egenskaper er PokeX e-sigarett en enhet, som er nødvendig og egnet til alle som vaper både innendørs og på farten.

Velg overflate
Buy extra:
Kunde pris 354.57 NOK Pris 373.23 NOK
Üle 26 000 kliendi on meid usaldanud Leveringstid Norge 1-7 dager Gratis transport fra 50 euro 14 dagers returrett Trygt handlested

Stikkord:
Påfylling fra toppen – enkelt
Øverste luftstrøm
Enkelt coilskifte
Lekkasjesikker design
Væskekapasitet: 2ml
Nautilus X U-Tech coil: 0.6 Ω 316L SS (18-23W)

Data:
Dimensjoner:11.7cm*1.97cm
Væskekapasitet: 2mL
Batterikapasitet: 1500mAh
Farger: matt svart, rosa gull, hvit, rustfritt

1*PockeX AIO (forhåndsmontert 0.6Ω coil)
1* Utskiftbar coil
1* Micro-USB kabel

1* bruksanvisning 
1* garantikort


PokeX har kompakte dimensjoner (11.77cmx1.97cm), kan legges i nærmest  hvilken som helst lomme, og er en av de mest kompakte e-sigaretter med alt-i-ett-design på markedet.


Rengjøring av PokeX er lettvint og raskt, samme gjelder for påfylling og coilskifte.18-23 watt PokeX er utstyrt med 0.6 ohm Nautilus X coil, basert på U-Tech teknologi og skaper en trivelig mengde av damp.


 

Påfylling av PokeX fra toppen er nytt og innovativt. Skru løs øverste del, drypp inn væske og skru øverste del tilbake på sin plass. Væskekapasiteten er 2ml.
Husk alltid å kontrollere øverste grense ved påfylling, og ikke overskrid dette.

OBS! Ved førstegangs påfylling/ibruktakelse/ny coil vent alltid 2-3 minutter avhengig av væsketykkelse for at coilen skal kunne absorbere væsken i seg. Med dette utelukker du muligheten for at coilen røyker umiddelbart.


 

Garanti:
Produktet har 3 måneders garanti KUN dersom kunden kan fremlegge eske med serienummer og garantikort.

Les mer oftest stilte spørsmål-svar om e-sigaretter > > >

* Levetiden for alle batterier er 300 ladninger. Det betyr at selv om man lader batteriet i bare 5 minutter, vil batteriet tape én lading. For å oppnå mest fullstendige ladninger anbefaler vi å bruke batteriet til det er tomt og deretter lade det. I tillegg anbefaler vi å bruke to batterier for best mulig brukskomfort: når det ene lader, er det andre i bruk.

* Ladetiden for 1500 mAh 220V fra USB adapter er ca. 3 timer!

×