0 Kundtjänsten
Kundtjänsten ×

Live Chat 09:00-17:00 mån-fre, övriga tider svarar vi på e-post i efterhand!


Ange data, om det behövs kan vi skicka dig en samtalshistorik

Aspire PockeX Pocket AIO e-cigarett 1500mAh

Endast något kortare än iPhone 5s är e-cigarett Aspire PokeX, den mest ultimata all-in-one e-cigaretten (AIO).PokeX, som är utrustad med 0,6 Ω Nautilus X U-Tech förbrännare av rostfritt stål, kan betraktas som en sub-ohm utrustning.PokeX har bredare munstycke och en större toppöppning för luftflödet vilket ger rikligt med ångproduktion. Dess diskreta storlek och låga profil med sub-ohm karakterisik gör PokeX till en e-cigarett som passar och kan rekommenderas både för alla som vejpar inomhus och för mer rörliga vejpare.

Välj utförande
Kundpris 373.62 SEK
Üle 16 000 kliendi on meid usaldanud Leveranstid till Sverige 1-7 dagar Gratis frakt från 50 euro 14-dagars returrätt Säkra köp

Nyckelord:
Påfyllning uppifrån – enkelt 
Topp-luftflöde
Enkelt att byta förbrännare   
Läckagesäker design 
Vätskevolym:2ml     
Nautilus X U-Tech förbrännare:0,6 Ω 316L SS (18-23W) 

Uppgifter:
Mått: 11,7cm*1,97cm   
Vätskevolym:2ml           
Batterikapacitet:1500mAh         
Färger: matt svart, rosa guld, vitt, rostfritt          

1*PockeX AIO (0,6Ω förbrännare förmonterad)
1* Utbytbar förbrännare

1* Micro-USB kabel
1* Bruksanvisning

1 * Garantisedel

PokeX med sina kompakta mått (11,77cm x 1,97cm) får lätt plats i nästan alla fickor och är en av marknadens mest kompakta e-cigaretter med allt-i-ett design.


Rengöring av PokeX går mycket lätt och snabbt, precis som påfyllning och förbrännarbyte.18-23 watt, PokeX använder Nautilus X 0,6 ohms förbrännare med U-Tech teknologi som producerar en angenäm mängd ånga.


 

Toppfyllningsfunktionen hos PokeX är en innovativ nyhet.Skruva av toppen, droppa i e-vätskan och skruva tillbaka toppen.Vätskevolymen är 2ml.
Det är viktigt att hålla koll på vätskans max tillåtna gräns och inte överskrida den.

OBS!Vid påfyllning allra första gången/förbrännarbyte vänta alltid i 2-3 minuter, beroende på vätskans tjocklek, tills förbrännaren har hunnit absorbera vätskan.Då eliminerar du risken att förbrännaren bränns vid redan från början.

 

Garanti:
Produkten har 3 månaders garanti som gäller ENDAST vid uppvisande av produktförpackningen med tillhörande serienummer och garantisedel.

Läs även ofta förekommande frågor och svar om e-cigaretter > > >

*Alla batterier har en livslängd på 300 laddningstillfällen.Det innebär att även om batteriet laddas endast i 5 minuter förbrukas en laddning.För att få ut mest av alla laddningar rekommenderar vi att köra batteriet helt slut och ladda det först därefter.Därför rekommenderar vi även att använda två batterier för bästa användarkomfort:under tiden när ett batteri laddas kan man använda det andra batteriet.

* laddningstiden för 1500 mAh batteri vid användning av 220V USB adapter är ca 3 timmar!

×